Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intelligentne kuumaveeboileri termostaat Avatto WT50 3A Wi-Fi TUYA

Intelligentne kuumaveeboileri termostaat Avatto WT50 3A Wi-Fi TUYA
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1459951
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas termostaat Avatto WT50 kateldele CWU 3A Wi-Fi TUYA

Nutikas termostaat Avatto WT50 juhib soojaveeboilereid ja võimaldab nende toiteallika otse sisse/välja lülitada, et varustada sooja vett ruumide kütmiseks. See on varustatud NTC 10K B3950 anduriga, mis vastutab temperatuuri täpsuse eest kuni 1°C. See ühendub nutitelefoni/tahvelarvutiga Tuya ja Smart Life rakenduste kaudu ning töötab häälassistentidega.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Termostaadi saate programmeerida rakendusest Tuya või Smart Life. Seade toetab erinevaid temperatuuri seadistusi vastavalt perioodiks 5+1+1/5+2/7 päeva, 6 ajarežiimiga päevas. Samuti saate kasutada käsitsi, automaatset või kaugjuhtimisrežiimi.

Mugav juhtimine

Avatto WT50 nutikat termostaati saab juhtida kolmel erineval viisil. Toode töötab Tuya või Smart Life rakendusega, mille laadite alla oma nutitelefoni või tahvelarvutisse, kus töötab Android ja iOS operatsioonisüsteem. See võimaldab teil toodet kohandada olenemata asukohast. WT50 saab juhtida ka häälkäskluste abil – termostaat ühildub Amazon Alexa, Google Home’i, Yandex Alice’i jm. Samuti saad kasutada seadmel olevaid nuppe.

Juurdepääs kõige olulisemale teabele

Avatto WT50 teine eelis on selle LCD-ekraan. Sealt saate teada seadistatud töörežiimi, võrguühenduse, seatud temperatuuri või selle, kas lukk on sisse lülitatud. Lisaks näitab termostaat praegust kellaaega. Samuti saate reguleerida ekraani heledust või selle täielikult välja lülitada. Nii on kogu kõige olulisem teave teie käeulatuses – vaadake vaid!

Lisafunktsioonid

Nutikas termostaat Avatto WT50 on varustatud spetsiaalse lapselukuga, mis takistab nuppude kasutamist. See ei võimalda soovimatut funktsiooni lubada/keelata. Lisaks taastab see hädaolukorra või ajutise elektrikatkestuse korral viimati kasutatud seaded.

Kaasas

  • termostaat
  • Kasutusjuhend
  • kruvid x2
Tootja Avatto
Mudel WT50-BH-3A
Värv hall
Materjal PC versioon 0
Pinge 95-230 VAC, 50/60 Hz
Maksimaalne koormus 3A
Andur NTC 10K B3950
Ekraan LCD ekraan
Täpsus 1°С
Temperatuuri vahemik 5°C - 60°C
Mõõtmed 86 x 86 x 40 mm
Rakendus Thuja, Tark elu
Hääljuhtimine Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice jne.
Juhtmeta ühendus Wi-Fi 2,4 GHz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles