Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intelligentne kaameraga suupisteautomaat – Pawbby

  • 78.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.33 €
Kaubamärgid Pawbby
Kauba ID: 1460042
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaameraga nutikas suupistesöötur – Pawbby

Püsige oma lemmikloomaga ühenduses ka siis, kui olete kodust eemal. Pawbby nutikas kaameraga suupistesöötja võimaldab mitte ainult jälgida, mida teie lemmik teeb, vaid ka kaugjuhtimisega talle käsklusi või suupisteid anda! Seade pakub kahepoolset suhtlust ja on varustatud kaameraga, mis pakub kvaliteetset 1080p videot. Mugavat tootejuhtimist pakub rakendus Xiaomi Home.

Kvaliteetne pilt

Nüüd saate igal ajal kontrollida, mida ja kuidas teie lemmikloom teeb. Sööturil on sisseehitatud kaamera, mis suudab voogesitada üksikasjalikku 1080p videot kuni 20 kaadrit sekundis. Lisaks tagab 130° lainurkobjektiiv suurema vaatevälja. Lisaboonusena võimaldab infrapunatehnoloogia seadmel nautida selget pilti ka öösel.

Sisseehitatud sisetelefon

Kas näete, et teie lemmikloom teeb midagi, mida ta ei peaks, näiteks proovib süüa lauale jäetud küpsist? Nüüd, kus iganes sa oled, võid talle öelda, et ära tee seda! Sööturil on sisseehitatud kõlar ja mikrofon, mis võimaldab igal ajal oma lemmikloomaga rääkida, talle helistada või näiteks majas viibivate pereliikmetega juttu ajada.

Mängige oma lemmikloomaga eemalt

Kas te pole kodus, kuid soovite oma lemmikloomaga mängida? Nüüd on see võimalik! Lihtsalt lülitage rakendus sisse ja helistage sööturi kaudu oma lemmikloomale. Kui teie lemmikloom läheneb, klõpsake "Trikk", et premeerida teda maiusega! Mängige oma lemmikloomaga ja harjutage temaga trikke – seda kõike eemalt!

Salvestage oma kõige väärtuslikumad hetked

Kas söötmiskaamera jäädvustas teie lemmiklooma imearmsas poosis? Või äkki õnnestus sul sellega midagi naljakat salvestada? Ärge laske sellistel erilistel videotel kuhugi kaduda! Seade võimaldab salvestada videot microSD-mälukaardile, pilve või NAS-i kaudu. Samuti saate salvestusi sõpradega reaalajas jagada.

Lihtne kasutada

Pole enam probleemivaba ja aeganõudev seadme seadistamine. Pawbby sööturit on äärmiselt lihtne kasutada. Kõik, mida pead tegema, on ühendada see vooluvõrku ja ühendada Wi-Fi kaudu! Selle kasutamine muudab teie töö rakendusega Xiaomi Home palju lihtsamaks. Sellega saad näiteks vaadata otse kaamera eelvaadet ja premeerida oma lemmiklooma maiusega. Samuti saate kasulikke teateid.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Seadme peal on spetsiaalne käepide, millega saab hõlpsasti sööturi avada ja suupisteid lisada. Toodet on ka väga lihtne puhastada. Lihtsalt pühkige seda niiske lapiga ja seejärel kuivatage! Lisaks annab lai alus koos fikseeritud kaabliga sööturile suurema stabiilsuse – pole karta selle kukkumist!

Bränd Pobby
Nimi Pawbby koerakamber ja maiustuste kamber
Mudel MG-PSM001EU
Värv Valge
Sissepääs 5V DC 2A
Hinnatud jõud 10 W
Kaamera 1080p HD, 130°, infrapunatehnoloogia (öine nägemine)
Kahesuunaline heli Jah, sisseehitatud kõlar ja mikrofon
Juhtmeta ühendus IEEE Wi-Fi (802.11 b/g/n) 2,4 GHz
Maiuse tüüp Kuivad suupisted läbimõõduga 5-8mm.
Failide salvestamine MicroSD-kaart (min. 16 GB, max. 64 GB, klass 10 või kõrgem)
Mõõtmed 175 x 92 x 249 mm
Kaal 1,2 kg
Kaabli pikkus 2 m
Rakendus Xiaomi kodus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles