Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intel Xeon W-1270 protsessor 3,4 GHz 16 MB nutikas vahemälu

Intel Xeon W-1270 protsessor 3,4 GHz 16 MB nutikas vahemälu
Laos
  • 103.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.66 €
Kaubamärgid Intel
Kauba ID: 1877090
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Intel® Trusted Execution Technology
Intel® Trusted Execution Technology turvalisemaks andmetöötluseks on Intel® protsessorite ja kiibikomplektide mitmekülgne riistvaralaienduste komplekt, mis täiustab digitaalse kontori platvormi turvavõimalustega, nagu mõõdetud käivitamine ja kaitstud täitmine. See võimaldab luua keskkonda, kus rakendused saavad töötada oma ruumi piires, kaitstuna kogu süsteemi muu tarkvara eest.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jaoks (VT-d)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisend-/väljundi jaoks (VT-d) jätkab IA-32 (VT-x) ja Itanium® protsessori (VT-i) virtualiseerimise olemasolevat tuge, lisades uue toe I/O-seadmete virtualiseerimisele. Intel VT-d võib aidata lõppkasutajatel parandada süsteemide turvalisust ja töökindlust ning parandada ka I/O-seadmete jõudlust virtualiseeritud keskkondades.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) võimaldab ühel riistvaraplatvormil töötada mitme "virtuaalse" platvormina. See pakub paremat juhitavust, piirates seisakuid ja säilitades tootlikkuse, eraldades andmetöötlustoimingud eraldi sektsioonidesse.

Intel® 64
Intel® 64 arhitektuur pakub 64-bitist andmetöötlust serveris, tööjaamas, lauaarvutites ja mobiilsetel platvormidel koos toetava tarkvaraga.¹ Intel 64 arhitektuur parandab jõudlust, võimaldades süsteemidel käsitleda rohkem kui 4 GB nii virtuaalset kui ka füüsilist mälu.

Intel® Clear Video HD tehnoloogia
Intel® Clear Video HD tehnoloogia, nagu ka selle eelkäija Intel® Clear Video Technology, on integreeritud protsessori graafika sisse ehitatud pildi dekodeerimise ja töötlemise tehnoloogiate komplekt, mis parandab video taasesitust, pakkudes puhtamaid, teravamaid pilte, loomulikumat, täpsemat ja erksamat. värvid ning selge ja stabiilne videopilt. Intel® Clear Video HD tehnoloogia lisab videokvaliteedi täiustused rikkalikumate värvide ja realistlikumate nahatoonide jaoks.

Vahemälu
CPU vahemälu on protsessoril asuv kiirmälu ala. Intel® Smart Cache viitab arhitektuurile, mis võimaldab kõigil tuumadel dünaamiliselt jagada juurdepääsu viimase taseme vahemälule.

Intel® AES uued juhised
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) on juhiste kogum, mis võimaldab andmete kiiret ja turvalist krüpteerimist ja dekrüpteerimist. AES-NI on väärtuslikud paljude krüptograafiliste rakenduste jaoks, näiteks: rakendused, mis teostavad hulgi krüptimist/dekrüpteerimist, autentimist, juhuslike numbrite genereerimist ja autentitud krüptimist.

Intel® InTru™ 3D-tehnoloogia
Intel® InTru™ 3D-tehnoloogia pakub stereoskoopilist 3-D Blu-ray* taasesitust 1080p eraldusvõimega HDMI* 1.4 kaudu ja esmaklassilist heli.

Jõudeolekud
Jõudeolekuid (C-olekuid) kasutatakse energia säästmiseks, kui protsessor on jõude. C0 on tööolek, mis tähendab, et protsessor teeb kasulikku tööd. C1 on esimene jõudeolek, C2 teine ja nii edasi, kus arvuliselt kõrgemate C-olekute jaoks tehakse rohkem energiasäästutoiminguid.

Intel® Turbo Boost tehnoloogia
Intel® Turbo Boost Technology suurendab dünaamiliselt protsessori sagedust vastavalt vajadusele, kasutades ära soojus- ja võimsusruumi, et pakkuda teile kiiret kiirust, kui seda vajate, ja suurendada energiatõhusust, kui te seda ei vaja.

Maksimaalne turbo sagedus
Max Turbo Frequency on maksimaalne ühetuumaline sagedus, mille juures protsessor on võimeline töötama Intel® Turbo Boost Technology ja Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 ja Intel® Thermal Velocity Boost, kui see on olemas. Sagedust mõõdetakse tavaliselt gigahertsides (GHz) või miljardites tsüklites sekundis.

Käivitage Disable Bit
Execute Disable Bit on riistvarapõhine turvafunktsioon, mis võib vähendada kokkupuudet viiruste ja pahatahtliku koodi rünnakutega ning takistada kahjuliku tarkvara käivitamist ja levimist serveris või võrgus.

Intel® Hyper-Threading tehnoloogia
Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) pakub füüsilise tuuma kohta kaks töötlemisniiti. Väga keermestatud rakendused saavad paralleelselt rohkem tööd teha, täites ülesanded varem.

Juhendi komplekt
Käskude komplekt viitab põhikäskude ja juhiste komplektile, mida mikroprotsessor mõistab ja suudab täita. Kuvatud väärtus näitab, millise Inteli käsukomplektiga see protsessor ühildub.

Intel® Quick Sync Video
Intel® Quick Sync Video pakub video kiiret teisendamist kaasaskantavateks meediumipleieriteks, võrgus jagamiseks ning videote redigeerimiseks ja loomiseks.

Intel vPro® platvormi sobivus
Intel vPro® platvorm on riistvara ja tehnoloogiate kogum, mida kasutatakse esmaklassilise jõudluse, sisseehitatud turvalisuse, kaasaegse juhitavuse ja platvormi stabiilsusega äriliste andmetöötluse lõpp-punktide loomiseks.

Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT)
Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT), tuntud ka kui teise taseme aadressi tõlkimine (SLAT), pakub kiirendust mälumahukatele virtualiseeritud rakendustele. Intel® virtualiseerimistehnoloogia platvormide laiendatud lehetabelid vähendavad mälu ja toite üldkulusid ning pikendavad aku kasutusaega tänu lehetabeli haldamise riistvaralisele optimeerimisele.

Toetatud Intel® Optane™ mälu
Intel® Optane™ mälu on revolutsiooniline uus püsimälu klass, mis asub süsteemimälu ja salvestusruumi vahel, et kiirendada süsteemi jõudlust ja reageerimisvõimet. Koos Intel® Rapid Storage Technology draiveriga haldab see sujuvalt mitut salvestustaset, esitades samal ajal operatsioonisüsteemile ühe virtuaalse draivi, tagades, et sageli kasutatavad andmed asuvad kõige kiiremal salvestustasemel. Intel® Optane™ mälu nõuab spetsiifilist riist- ja tarkvarakonfiguratsiooni.

Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia
Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia on täiustatud vahend suure jõudluse võimaldamiseks, täites samal ajal mobiilsüsteemide energiasäästuvajadusi. Tavaline Intel SpeedStep® tehnoloogia lülitab nii pinget kui ka sagedust paralleelselt kõrge ja madala taseme vahel vastuseks protsessori koormusele. Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia tugineb sellele arhitektuurile, kasutades selliseid disainistrateegiaid nagu pinge- ja sagedusmuutuste eraldamine ning kella partitsioonid ja taastamine.

Intel® Clear Video tehnoloogia
Intel® Clear Video Technology on integreeritud protsessori graafikasse ehitatud kujutiste dekodeerimise ja töötlemise tehnoloogiate komplekt, mis parandab video taasesitust, pakkudes puhtamaid, teravamaid pilte, loomulikumaid, täpsemaid ja erksamaid värve ning selget ja stabiilset videopilti.

Turvavõti
Intel® Secure Key koosneb digitaalsest juhuslike arvude generaatorist, mis loob tõeliselt juhuslikke numbreid, et tugevdada krüpteerimisalgoritme.

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sagedus
Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sagedus on maksimaalne ühetuumaline sagedus, mille juures protsessor on Intel® Turbo Boost Technology abil võimeline töötama. Sagedust mõõdetakse tavaliselt gigahertsides (GHz) või miljardites tsüklites sekundis.

Intel® Software Guard laiendused (Intel® SGX)
Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX) pakuvad rakendustele võimalust luua oma rakenduste tundlike rutiinide ja andmete jaoks riistvarapõhise usaldusväärse täitmiskaitse. Intel® SGX pakub arendajatele võimalust jagada oma kood ja andmed CPU-karastatud usaldusväärseteks täitmiskeskkondadeks (TEE).

Juhendikomplekti laiendused
Käsukomplekti laiendid on lisajuhised, mis võivad jõudlust suurendada, kui samu toiminguid tehakse mitme andmeobjektiga. Nende hulka võivad kuuluda SSE (streaming SIMD Extensions) ja AVX (täiustatud vektorlaiendid).

Intel® Turbo Boost Max tehnoloogia 3.0 sagedus
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 tuvastab protsessori kõige paremini toimiva(d) tuuma(d) ja suurendab nende tuumade jõudlust, suurendades vastavalt vajadusele sagedust, kasutades ära võimsust ja soojuslikku ruumi. Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 sagedus on selles režiimis töötades protsessori taktsagedus.

Intel® Turbo Boost Max tehnoloogia 3.0
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 tuvastab protsessori kõige paremini toimiva(d) tuuma(d) ja suurendab nende tuumade jõudlust, suurendades vastavalt vajadusele sagedust, kasutades ära võimsust ja soojuslikku ruumi.

Soojusseire tehnoloogiad
Termilise seire tehnoloogiad kaitsevad protsessoripaketti ja süsteemi termilise rikke eest mitme soojusjuhtimisfunktsiooni kaudu. Sisseehitatud digitaalne termoandur (DTS) tuvastab südamiku temperatuuri ja soojusjuhtimise funktsioonid vähendavad paketi energiatarbimist ja seega ka temperatuuri, kui see on vajalik, et püsida normaalsetes tööpiirides.

Intel® Thermal Velocity Boost
Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) on funktsioon, mis tõstab oportunistlikult ja automaatselt taktsagedust kõrgemale ühe- ja mitmetuumalise Intel® Turbo Boost Technology sagedustest, lähtudes sellest, kui palju protsessor töötab alla maksimaalse temperatuuri ja kas turbovõimsus eelarve on saadaval. Sagedusvõimendus ja kestus sõltuvad töökoormusest, protsessori võimalustest ja protsessori jahutuslahendusest.

Intel® identiteedikaitse tehnoloogia
Intel® Identity Protection Technology on sisseehitatud turvamärgitehnoloogia, mis aitab pakkuda lihtsat ja võltsimiskindlat meetodit, et kaitsta juurdepääsu teie veebipõhistele klientide ja ettevõtte andmetele ohtude ja pettuste eest. Intel® IPT pakub veebisaitidele, finantsasutustele ja võrguteenustele riistvarapõhist tõendit unikaalse kasutaja arvuti kohta; kinnitades, et tegemist pole sisselogimist üritava pahavaraga. Intel® IPT võib olla kahefaktorilise autentimise lahenduste võtmekomponent, et kaitsta teie teavet veebisaitidel ja ettevõtte sisselogimisel.

Intel® Boot Guard
Intel® Device Protection Technology koos Boot Guardiga aitab kaitsta süsteemi operatsioonisüsteemi-eelset keskkonda viiruste ja pahatahtliku tarkvara rünnakute eest.

Intel® tehingute sünkroonimise laiendused
Intel® Transactional Synchronization Extensions (Intel® TSX) on juhiste kogum, mis lisab riistvaralise tehingumälu toe, et parandada mitme keermega tarkvara jõudlust.Intel Xeon W-1270. Protsessori perekond: Intel Xeon W, Protsessori pesa: LGA 1200 (Socket H5), Protsessori litograafia: 14 nm. Mälukanalid: Kahe kanaliga, Maksimaalne protsessori toetatav sisemälu: 128 GB, Protsessori toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel UHD Graphics P630, Maksimaalne sisseehitatud graafikakaardi mälu: 64 GB, Sisseehitatud graafikakaardi baassagedus: 350 MHz. Turusegment: Tööjaam, PCI Expressi konfiguratsioonid: 1x16, 2x8, 1x8+2x4, Toetatud juhiste komplektid: SSE4.1, SSE4.2, AVX 2.0. Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 sagedus: 5 GHz, Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sagedus: 4,9 GHz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles