Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intel Xeon Silver 4314 protsessor 2,4 GHz 24 MB

Intel Xeon Silver 4314 protsessor 2,4 GHz 24 MB
Laos
  • 689.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 230 €
Kaubamärgid Intel
Kauba ID: 1791285
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Intel® Turbo Boost tehnoloogia

Intel® Turbo Boost Technology suurendab dünaamiliselt protsessori sagedust vastavalt vajadusele, kasutades ära soojus- ja võimsusruumi, et pakkuda teile kiiret kiirust, kui seda vajate, ja suurendada energiatõhusust, kui te seda ei vaja.

Intel® Hyper-Threading tehnoloogia

Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) pakub füüsilise tuuma kohta kaks töötlemisniiti. Väga keermestatud rakendused saavad paralleelselt rohkem tööd teha, täites ülesanded varem.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x)

Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) võimaldab ühel riistvaraplatvormil töötada mitme "virtuaalse" platvormina. See pakub paremat juhitavust, piirates seisakuid ja säilitades tootlikkuse, eraldades andmetöötlustoimingud eraldi sektsioonidesse.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jaoks (VT-d)

Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisend-/väljundi jaoks (VT-d) jätkab IA-32 (VT-x) ja Itanium® protsessori (VT-i) virtualiseerimise olemasolevat tuge, lisades uue toe I/O-seadmete virtualiseerimisele. Intel VT-d võib aidata lõppkasutajatel parandada süsteemide turvalisust ja töökindlust ning parandada ka I/O-seadmete jõudlust virtualiseeritud keskkondades.

Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT)

Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT), tuntud ka kui teise taseme aadressi tõlkimine (SLAT), pakub kiirendust mälumahukatele virtualiseeritud rakendustele. Intel® virtualiseerimistehnoloogia platvormide laiendatud lehetabelid vähendavad mälu ja toite üldkulusid ning pikendavad aku kasutusaega tänu lehetabeli haldamise riistvaralisele optimeerimisele.

Intel® 64

Intel® 64 arhitektuur pakub 64-bitist andmetöötlust serveris, tööjaamas, lauaarvutites ja mobiilsetel platvormidel koos toetava tarkvaraga.¹ Intel 64 arhitektuur parandab jõudlust, võimaldades süsteemidel käsitleda rohkem kui 4 GB nii virtuaalset kui ka füüsilist mälu.

Juhendi komplekt

Käskude komplekt viitab põhikäskude ja juhiste komplektile, mida mikroprotsessor mõistab ja suudab täita. Kuvatud väärtus näitab, millise Inteli käsukomplektiga see protsessor ühildub.

Juhendikomplekti laiendused

Käsukomplekti laiendid on lisajuhised, mis võivad jõudlust suurendada, kui samu toiminguid tehakse mitme andmeobjektiga. Nende hulka võivad kuuluda SSE (streaming SIMD Extensions) ja AVX (Advanced Vector Extensions).

AVX-512 FMA ühikute arv

Intel® Advanced Vector Extensions 512 (AVX-512), uued käsukomplekti laiendused, mis pakuvad ülilaia (512-bitise) vektoroperatsiooni võimalust kuni 2 FMA-ga (Fused Multiply Add juhised), et kiirendada teie kõige nõudlikuma arvutustöö jõudlust ülesandeid.

Intel® Speed Shift tehnoloogia

Intel® Speed Shift tehnoloogia kasutab riistvaraga juhitud P-olekuid, et pakkuda märkimisväärselt kiiremat reageerimist ühe lõimega, mööduvate (lühiajaliste) töökoormustega, nagu veebisirvimine, võimaldades protsessoril optimaalseks optimaalseks töösageduseks ja pingeks kiiremini valida. jõudlus ja energiatõhusus.

Intel® Deep Learning Boost (Intel® DL Boost)

Uus manustatud protsessoritehnoloogiate komplekt, mis on loodud tehisintellekti süvaõppe kasutusjuhtude kiirendamiseks. See laiendab Intel AVX-512 uue Vector Neural Network Instructioniga (VNNI), mis suurendab oluliselt sügava õppimise järelduste jõudlust võrreldes eelmiste põlvkondadega.

Intel® Resource Director Technology (Intel® RDT)

Intel® RDT toob uuel tasemel nähtavuse ja kontrolli selle üle, kuidas rakendused, virtuaalmasinad (VM-id) ja konteinerid kasutavad jagatud ressursse, nagu viimase taseme vahemälu (LLC) ja mälu ribalaiust.

Intel® helitugevuse haldusseade (VMD)

Intel® Volume Management Device (VMD) pakub NVMe-põhiste pooljuhtdraivide jaoks levinud ja tugevat kiirpistiku- ja LED-halduse meetodit. Intel Xeon Silver 4314. Protsessori perekond: Intel Xeon Silver, protsessori pesa: LGA 4189, protsessori litograafia: 10 nm. Mälukanalid: Octa-channel, Maksimaalne protsessori toetatav sisemälu: 6,14 TB, Protsessori toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM. Turusegment: server, Toetatud käsukomplektid: SSE4.2, AVX, AVX 2.0, AVX-512, Skaleeritavus: 2S. Intel® SGX maksimaalse enklaavi suuruse tugi: 8 GB. Pakendi tüüp: jaemüügikast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles