Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intel Xeon E-2388G protsessor 3,2 GHz 16 Mb nutikas vahemälu

Intel Xeon E-2388G protsessor 3,2 GHz 16 Mb nutikas vahemälu
Laos
  • 810.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 270.33 €
Kaubamärgid Intel
Kauba ID: 1804934
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Intel® Trusted Execution Technology
Intel® Trusted Execution Technology turvalisemaks andmetöötluseks on Intel® protsessorite ja kiibikomplektide mitmekülgne riistvaralaienduste komplekt, mis täiustab digitaalse kontori platvormi turvavõimalustega, nagu mõõdetud käivitamine ja kaitstud täitmine. See võimaldab luua keskkonda, kus rakendused saavad töötada oma ruumi piires, kaitstuna kogu süsteemi muu tarkvara eest.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jaoks (VT-d)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisend-/väljundi jaoks (VT-d) jätkab IA-32 (VT-x) ja Itanium® protsessori (VT-i) virtualiseerimise olemasolevat tuge, lisades uue toe I/O-seadmete virtualiseerimisele. Intel VT-d võib aidata lõppkasutajatel parandada süsteemide turvalisust ja töökindlust ning parandada ka I/O-seadmete jõudlust virtualiseeritud keskkondades.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) võimaldab ühel riistvaraplatvormil töötada mitme "virtuaalse" platvormina. See pakub paremat juhitavust, piirates seisakuid ja säilitades tootlikkuse, eraldades andmetöötlustoimingud eraldi sektsioonidesse.

Intel® 64
Intel® 64 arhitektuur pakub 64-bitist andmetöötlust serveris, tööjaamas, lauaarvutites ja mobiilsetel platvormidel koos toetava tarkvaraga.¹ Intel 64 arhitektuur parandab jõudlust, võimaldades süsteemidel käsitleda rohkem kui 4 GB nii virtuaalset kui ka füüsilist mälu.

Intel® Clear Video HD tehnoloogia
Intel® Clear Video HD tehnoloogia, nagu ka selle eelkäija Intel® Clear Video Technology, on integreeritud protsessori graafika sisse ehitatud pildi dekodeerimise ja töötlemise tehnoloogiate komplekt, mis parandab video taasesitust, pakkudes puhtamaid, teravamaid pilte, loomulikumat, täpsemat ja erksamat. värvid ning selge ja stabiilne videopilt. Intel® Clear Video HD tehnoloogia lisab videokvaliteedi täiustused rikkalikumate värvide ja realistlikumate nahatoonide jaoks.

Vahemälu
CPU vahemälu on protsessoril asuv kiirmälu ala. Intel® Smart Cache viitab arhitektuurile, mis võimaldab kõigil tuumadel dünaamiliselt jagada juurdepääsu viimase taseme vahemälule.

Intel® AES uued juhised
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) on juhiste kogum, mis võimaldab andmete kiiret ja turvalist krüpteerimist ja dekrüpteerimist. AES-NI on väärtuslikud paljude krüptograafiliste rakenduste jaoks, näiteks: rakendused, mis teostavad hulgi krüptimist/dekrüpteerimist, autentimist, juhuslike numbrite genereerimist ja autentitud krüptimist.

Intel® InTru™ 3D-tehnoloogia
Intel® InTru™ 3D-tehnoloogia pakub stereoskoopilist 3-D Blu-ray* taasesitust täieliku 1080p eraldusvõimega HDMI* 1.4 ja esmaklassilise heli kaudu.

Jõudeolekud
Jõudeolekuid (C-olekuid) kasutatakse energia säästmiseks, kui protsessor on jõude. C0 on tööolek, mis tähendab, et protsessor teeb kasulikku tööd. C1 on esimene jõudeolek, C2 teine ja nii edasi, kus arvuliselt kõrgemate C-olekute jaoks kasutatakse rohkem energiasäästu.

Intel® Turbo Boost tehnoloogia
Intel® Turbo Boost Technology suurendab dünaamiliselt protsessori sagedust vastavalt vajadusele, kasutades ära soojus- ja võimsusruumi, et pakkuda teile kiiret kiirust, kui seda vajate, ja suurendada energiatõhusust, kui te seda ei vaja.

Maksimaalne turbo sagedus
Maksimaalne turbosagedus on maksimaalne ühetuumaline sagedus, mille juures protsessor on võimeline töötama Intel® Turbo Boost Technology ja Intel® Thermal Velocity Boosti (kui see on olemas) abil. Sagedust mõõdetakse tavaliselt gigahertsides (GHz) või miljardites tsüklites sekundis.

Käivitage Disable Bit
Execute Disable Bit on riistvarapõhine turvafunktsioon, mis võib vähendada kokkupuudet viiruste ja pahatahtliku koodi rünnakutega ning takistada kahjuliku tarkvara käivitamist ja levimist serveris või võrgus.

Intel® Hyper-Threading tehnoloogia
Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) pakub füüsilise tuuma kohta kaks töötlemisniiti. Väga keermestatud rakendused saavad paralleelselt rohkem tööd teha, täites ülesanded varem.

Juhendi komplekt
Käskude komplekt viitab põhikäskude ja juhiste komplektile, mida mikroprotsessor mõistab ja suudab täita. Kuvatud väärtus näitab, millise Inteli käsukomplektiga see protsessor ühildub.

Intel® Quick Sync Video
Intel® Quick Sync Video pakub video kiiret teisendamist kaasaskantavateks meediumipleieriteks, võrgus jagamiseks ning videote redigeerimiseks ja loomiseks.

Intel vPro® platvormi sobivus
Intel vPro® platvorm on riistvara ja tehnoloogiate kogum, mida kasutatakse esmaklassilise jõudluse, sisseehitatud turvalisuse, kaasaegse juhitavuse ja platvormi stabiilsusega äriliste andmetöötluse lõpp-punktide loomiseks.


Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT)
Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT), tuntud ka kui teise taseme aadressi tõlkimine (SLAT), pakub kiirendust mälumahukatele virtualiseeritud rakendustele. Intel® virtualiseerimistehnoloogia platvormide laiendatud lehetabelid vähendavad mälu ja toite üldkulusid ning pikendavad aku kasutusaega tänu lehetabeli haldamise riistvaralisele optimeerimisele.

Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia
Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia on täiustatud vahend suure jõudluse võimaldamiseks, täites samal ajal mobiilsüsteemide energiasäästuvajadusi. Tavaline Intel SpeedStep® tehnoloogia lülitab nii pinget kui ka sagedust paralleelselt kõrge ja madala taseme vahel vastuseks protsessori koormusele. Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia tugineb sellele arhitektuurile, kasutades selliseid disainistrateegiaid nagu pinge- ja sagedusmuutuste eraldamine ning kella partitsioonid ja taastamine.

Intel® Clear Video tehnoloogia
Intel® Clear Video Technology on integreeritud protsessori graafikasse ehitatud kujutiste dekodeerimise ja töötlemise tehnoloogiate komplekt, mis parandab video taasesitust, pakkudes puhtamaid, teravamaid pilte, loomulikumaid, täpsemaid ja erksamaid värve ning selget ja stabiilset videopilti.

Turvavõti
Intel® Secure Key koosneb digitaalsest juhuslike arvude generaatorist, mis loob tõeliselt juhuslikke numbreid, et tugevdada krüpteerimisalgoritme.

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sagedus
Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sagedus on maksimaalne ühetuumaline sagedus, mille juures protsessor on Intel® Turbo Boost Technology abil võimeline töötama. Sagedust mõõdetakse tavaliselt gigahertsides (GHz) või miljardites tsüklites sekundis.

Intel® Software Guard laiendused (Intel® SGX)
Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX) pakuvad rakendustele võimalust luua oma rakenduste tundlike rutiinide ja andmete jaoks riistvarapõhise usaldusväärse täitmiskaitse. Intel® SGX pakub arendajatele võimalust jagada oma kood ja andmed CPU-karastatud usaldusväärseteks täitmiskeskkondadeks (TEE).

Juhendikomplekti laiendused
Käsukomplekti laiendused on lisajuhised, mis võivad jõudlust suurendada, kui samu toiminguid tehakse mitme andmeobjektiga. Nende hulka võivad kuuluda SSE (streaming SIMD Extensions) ja AVX (Advanced Vector Extensions).

Soojusseire tehnoloogiad
Termilise seire tehnoloogiad kaitsevad protsessoripaketti ja süsteemi termilise rikke eest mitme soojusjuhtimisfunktsiooni kaudu. Sisseehitatud digitaalne termoandur (DTS) tuvastab südamiku temperatuuri ja soojusjuhtimise funktsioonid vähendavad paketi energiatarbimist ja seega ka temperatuuri, kui see on vajalik, et püsida normaalsetes tööpiirides.

Toetatud Intel® Optane™ püsimälu
Intel® Optane™ püsimälu on revolutsiooniline püsimälu tasand, mis asub mälu ja salvestusruumi vahel, et pakkuda suurt ja taskukohast mälumahtu, mis on võrreldav DRAM-i jõudlusega. Intel Optane'i püsimälu, mis koos traditsioonilise DRAM-iga pakub suurt süsteemitaseme mälumahtu, aitab muuta kriitilisi mäluga piiratud töökoormusi – alates pilvest, andmebaasidest, mäluanalüüsist, virtualiseerimisest ja sisuedastusvõrkudest.

Intel® mälukaitse laiendused (Intel® MPX)
Intel® Memory Protection Extensions (Intel® MPX) pakub komplekti riistvarafunktsioone, mida tarkvara saab kasutada koos kompilaatori muudatustega kontrollimaks, et kompileerimise ajal mõeldud mäluviited ei muutuks käitusajal puhvri üle- või alatäitumise tõttu ohtlikuks.

Intel® Boot Guard
Intel® Device Protection Technology koos Boot Guardiga aitab kaitsta süsteemi operatsioonisüsteemi-eelset keskkonda viiruste ja pahatahtliku tarkvara rünnakute eest.

Intel® tehingute sünkroonimise laiendused
Intel® Transactional Synchronization Extensions (Intel® TSX) on juhiste kogum, mis lisab riistvaralise tehingumälu toe, et parandada mitmelõimelise tarkvara jõudlust.
Omadused
Brändi nimi Intel
Brutokaal (pakk, kg) 1.16
CPU konfiguratsioon (max) 1
Digitaalne video formaat Käivitatud
Diskreetne graafikakaardi mudel Pole saadaval
Diskreetne graafikakaart Ei
Ekspordikontrolli klassifikatsiooninumber (ECCN) 5A992CN3
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85423119
Intel 64 Jah
Intel Clear Video Technology Jah
Intel VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT) Jah
Inteli tarkvaravalve laiendused (Intel SGX) Jah
Inteli usaldusväärne täitmistehnoloogia Jah
Inteli virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) Jah
Inteli virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jao Jah
Intelreg; AES-i uued juhised (Intelreg; AES-NI) Jah
Intelreg; Clear Video HD tehnoloogia (Intelreg; CVT HD) Jah
Intelreg; Hüperkeermestamise tehnoloogia (Intelreg; HT-tehnoloog Jah
Intelreg; InTrutrade; 3D tehnoloogia Jah
Intelreg; Kiire sünkroonimise videotehnoloogia Jah
Intelreg; Mälukaitse laiendused (Intelreg; MPX) Jah
Intelreg; Optanetrade; Toetatud alalisvoolu püsimälu Ei
Intelreg; OS valvur Jah
Intelreg; Saapakaitse Jah
Intelreg; Tehingute sünkroonimise laiendused Ei
Intelreg; Turbo Boost Technology 2.0 sagedus 5.1
Intelreg; Turbo Boost tehnoloogia 2.0
Intelreg; Turvavõti Jah
Intelreg; vProtrade; Platvormi sobivus Jah
Intelregi maksimaalse enklaavi suuruse tugi; SGX 0.5
JNE Jah
Jõudeolekud Jah
Kaasas jahuti Ei
Käivitage Disable Bit Jah
Käivitamise kuupäev Q3'21
Kast Ei
Kauba klassifitseerimise automatiseeritud jälgimissüsteem (CCATS G167599
Keskmine müratase 95
Komponent jaoks Server/tööjaam
Maksimaalne PCI Expressi radade arv 20
Maksimaalne protsessori toetatud sisemälu 128
Maksimaalne sisemälu 128
Maksimaalne sisseehitatud graafikakaardi mälu 64
Mälu kanalid Kahe kanaliga
Netokaal (toode, kg) 0,89
PCI Expressi konfiguratsioonid 1x16+1x4
PCI Expressi pesade versioon 4.0
Protsessori ARK ID 214805
Protsessori baassagedus 3.2
Protsessori litograafia 14
Protsessori mudel E-2388G
Protsessori niidid 16
Protsessori pakendi suurus 37,5 x 37,5
Protsessori perekond Intel Xeon E
Protsessori pesa LGA 1200 (pesa H5)
Protsessori toetatud mälutüübid DDR4-SDRAM
Protsessori töörežiimid 64-bitine
Protsessori tootja Intel
Protsessori tuumad 8
Protsessori vahemälu 16
Protsessori vahemälu tüüp Nutikas vahemälu
Protsessori võimendussagedus 5.1
Ristmik 100
Sisseehitatud 4K graafikakaardi tugi Jah
Sisseehitatud graafikakaardi baassagedus 350
Sisseehitatud graafikakaardi dünaamiline sagedus (max) 1300
Sisseehitatud graafikakaardi mudel Intel UHD Graphics P750
Sisseehitatud graafikakaardi OpenGL versioon 4.5
Sisseehitatud graafikakaardi värskendussagedus maksimaalse erald 60
Sisseehitatud graafikakaardi värskendussagedus maksimaalse erald 60
Sisseehitatud graafikakaardi värskendussagedus maksimaalse erald 60
Sisseehitatud graafikakaart Jah
Skaleeritavus 1S
Soojusseire tehnoloogiad Jah
Süsteemi siini kiirus 8
Täitmisüksuste arv 32
Täiustatud Intel SpeedStep tehnoloogia Jah
Teeninduse olek Algtaseme teenindus
Toetatud juhiste komplektid SSE4.1
Toetatud mälutüübid DDR4-SDRAM
Turusegment Server

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles