Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intel Xeon 4214 protsessor 2,2 GHz 16,5 MB

Intel Xeon 4214 protsessor 2,2 GHz 16,5 MB
Laos
  • 589.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 196.66 €
Kaubamärgid Intel
Kauba ID: 1877071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Intel® Trusted Execution Technology
Intel® Trusted Execution Technology turvalisemaks andmetöötluseks on Intel® protsessorite ja kiibikomplektide mitmekülgne riistvaralaienduste komplekt, mis täiustab digitaalse kontori platvormi turvavõimalustega, nagu mõõdetud käivitamine ja kaitstud täitmine. See võimaldab luua keskkonda, kus rakendused saavad töötada oma ruumi piires, kaitstuna kogu süsteemi muu tarkvara eest.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jaoks (VT-d)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisend-/väljundi jaoks (VT-d) jätkab IA-32 (VT-x) ja Itanium® protsessori (VT-i) virtualiseerimise olemasolevat tuge, lisades uue toe I/O-seadmete virtualiseerimisele. Intel VT-d võib aidata lõppkasutajatel parandada süsteemide turvalisust ja töökindlust ning parandada ka I/O-seadmete jõudlust virtualiseeritud keskkondades.

Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x)
Intel® virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) võimaldab ühel riistvaraplatvormil töötada mitme "virtuaalse" platvormina. See pakub paremat juhitavust, piirates seisakuid ja säilitades tootlikkuse, eraldades andmetöötlustoimingud eraldi sektsioonidesse.

Intel® 64
Intel® 64 arhitektuur pakub 64-bitist andmetöötlust serveris, tööjaamas, lauaarvutites ja mobiilsetel platvormidel koos toetava tarkvaraga.¹ Intel 64 arhitektuur parandab jõudlust, võimaldades süsteemidel käsitleda rohkem kui 4 GB nii virtuaalset kui ka füüsilist mälu.

Vahemälu
CPU vahemälu on protsessoril asuv kiirmälu ala. Intel® Smart Cache viitab arhitektuurile, mis võimaldab kõigil tuumadel dünaamiliselt jagada juurdepääsu viimase taseme vahemälule.

Intel® AES uued juhised
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) on juhiste kogum, mis võimaldab andmete kiiret ja turvalist krüpteerimist ja dekrüpteerimist. AES-NI on väärtuslikud paljude krüptograafiliste rakenduste jaoks, näiteks: rakendused, mis teostavad hulgi krüptimist/dekrüpteerimist, autentimist, juhuslike numbrite genereerimist ja autentitud krüptimist.

Intel® Turbo Boost tehnoloogia
Intel® Turbo Boost Technology suurendab dünaamiliselt protsessori sagedust vastavalt vajadusele, kasutades ära soojus- ja võimsusruumi, et pakkuda teile kiiret kiirust, kui seda vajate, ja suurendada energiatõhusust, kui te seda ei vaja.

Maksimaalne turbo sagedus
Max Turbo Frequency on maksimaalne ühetuumaline sagedus, mille juures protsessor on võimeline töötama Intel® Turbo Boost Technology ja Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 ja Intel® Thermal Velocity Boost, kui see on olemas. Sagedust mõõdetakse tavaliselt gigahertsides (GHz) või miljardites tsüklites sekundis.

Käivitage Disable Bit
Execute Disable Bit on riistvarapõhine turvafunktsioon, mis võib vähendada kokkupuudet viiruste ja pahatahtliku koodi rünnakutega ning takistada kahjuliku tarkvara käivitamist ja levimist serveris või võrgus.

Intel® Hyper-Threading tehnoloogia
Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) pakub füüsilise tuuma kohta kaks töötlemisniiti. Väga keermestatud rakendused saavad paralleelselt rohkem tööd teha, täites ülesanded varem.

Intel vPro® platvormi sobivus
Intel vPro® platvorm on riistvara ja tehnoloogiate kogum, mida kasutatakse esmaklassilise jõudluse, sisseehitatud turvalisuse, kaasaegse juhitavuse ja platvormi stabiilsusega äriliste andmetöötluse lõpp-punktide loomiseks.

Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT)
Intel® VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT), tuntud ka kui teise taseme aadressi tõlkimine (SLAT), pakub kiirendust mälumahukatele virtualiseeritud rakendustele. Intel® virtualiseerimistehnoloogia platvormide laiendatud lehetabelid vähendavad mälu ja toite üldkulusid ning pikendavad aku kasutusaega tänu lehetabeli haldamise riistvaralisele optimeerimisele.

Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia
Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia on täiustatud vahend suure jõudluse võimaldamiseks, täites samal ajal mobiilsüsteemide energiasäästuvajadusi. Tavaline Intel SpeedStep® tehnoloogia lülitab nii pinget kui ka sagedust paralleelselt kõrge ja madala taseme vahel vastuseks protsessori koormusele. Täiustatud Intel SpeedStep® tehnoloogia tugineb sellele arhitektuurile, kasutades selliseid disainistrateegiaid nagu pinge- ja sagedusmuutuste eraldamine ning kella partitsioonid ja taastamine.

Intel® Speed Shift tehnoloogia
Intel® Speed Shift tehnoloogia kasutab riistvaraga juhitud P-olekuid, et pakkuda ühe lõimega, mööduvate (lühiajaliste) töökoormustega, näiteks veebisirvimisega, märkimisväärselt kiiremat reageerimist, võimaldades protsessoril optimaalseks optimaalseks töösageduseks ja pingeks kiiremini valida. jõudlus ja energiatõhusus.

Intel® Deep Learning Boost (Intel® DL Boost) protsessoril
Uus manustatud protsessoritehnoloogiate komplekt, mis on loodud tehisintellekti süvaõppe kasutusjuhtude kiirendamiseks. See laiendab Intel AVX-512 uue Vector Neural Network Instructioniga (VNNI), mis suurendab oluliselt sügava õppimise järelduste jõudlust võrreldes eelmiste põlvkondadega.

Juhendikomplekti laiendused
Käsukomplekti laiendid on lisajuhised, mis võivad jõudlust suurendada, kui samu toiminguid tehakse mitme andmeobjektiga. Nende hulka võivad kuuluda SSE (streaming SIMD Extensions) ja AVX (täiustatud vektorlaiendid).

Intel® Run Sure tehnoloogia
Intel® Run Sure Technology sisaldab täiustatud RAS-i (usaldusväärsus, kättesaadavus ja hooldatavus) funktsioone, mis tagavad suure töökindluse ja platvormi vastupidavuse, et maksimeerida missioonikriitilist töökoormust töötavate serverite tööaega.

Intel® Turbo Boost Max tehnoloogia 3.0
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 tuvastab protsessori kõige paremini toimiva(d) tuuma(d) ja suurendab nende tuumade jõudlust, suurendades vastavalt vajadusele sagedust, kasutades ära võimsust ja soojuslikku ruumi.

Maksimaalne UPI linkide arv
Intel® Ultra Path Interconnect (UPI) lingid on protsessorite vaheline kiire punkt-punkti ühendussiin, mis tagab suurema ribalaiuse ja jõudluse Intel® QPI-ga võrreldes.

AVX-512 FMA ühikute arv
Intel® Advanced Vector Extensions 512 (AVX-512), uued juhiste komplekti laiendused, mis pakuvad ülilaia (512-bitise) vektoroperatsiooni võimalust koos kuni 2 FMA-ga (Fused Multiply Add juhised), et kiirendada teie kõige nõudlikuma arvutustöö jõudlust ülesandeid.

Intel® Resource Director Technology (Intel® RDT)
Intel® RDT toob uuel tasemel nähtavuse ja kontrolli selle üle, kuidas rakendused, virtuaalmasinad (VM-id) ja konteinerid kasutavad jagatud ressursse, nagu viimase taseme vahemälu (LLC) ja mälu ribalaiust.

Intel® Speed Select tehnoloogia – jõudlusprofiil
Võimalus konfigureerida protsessor töötama kolmes erinevas tööpunktis.

Intel® Speed Select tehnoloogia – baassagedus
Võimaldab kasutajatel suurendada garanteeritud baassagedust teatud tuumadel (kõrge prioriteediga tuumad) vastutasuks madalama baassageduse eest ülejäänud tuumades (madala prioriteediga tuumad). Parandab üldist jõudlust, suurendades sagedust kriitilistes tuumades.

Intel® helitugevuse haldusseade (VMD)
Intel® Volume Management Device (VMD) pakub NVMe-põhiste pooljuhtdraivide jaoks levinud ja tugevat kiirpistiku- ja LED-halduse meetodit.

Toetatud Intel® Optane™ püsimälu
Intel® Optane™ püsimälu on revolutsiooniline püsimälu tasand, mis asub mälu ja salvestusruumi vahel, et pakkuda suurt ja taskukohast mälumahtu, mis on võrreldav DRAM-i jõudlusega. Intel Optane'i püsimälu, mis koos traditsioonilise DRAM-iga pakub suurt süsteemitaseme mälumahtu, aitab muuta kriitilisi mäluga piiratud töökoormusi – alates pilvest, andmebaasidest, mäluanalüüsist, virtualiseerimisest ja sisuedastusvõrkudest.

Režiimipõhine täitmisjuhtimine (MBEC)
Režiimipõhine täitmiskontroll suudab usaldusväärsemalt kontrollida ja jõustada tuumataseme koodi terviklikkust.

Intel® tehingute sünkroonimise laiendused
Intel® tehingute sünkroonimise laiendused (Intel® TSX) on juhiste kogum, mis lisab riistvaralise tehingumälu toe, et parandada mitme keermega tarkvara jõudlust.Intel Xeon 4214. Protsessori perekond: Intel Xeon Silver, Protsessori pesa: LGA 3647 (Socket P) , Protsessori litograafia: 14 nm. Mälukanalid: Hexa-channel, Maksimaalne protsessori toetatav sisemälu: 1,02 TB, Protsessori toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM. Turusegment: Server, Toetatud käsukomplektid: SSE4.2, AVX, AVX 2.0, AVX-512, Skaleeritavus: 2S. Pakendi laius: 43 mm, Pakendi sügavus: 137 mm, Pakendi kõrgus: 112 mm. Protsessori pakendi suurus: 76 mm x 56,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles