Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intel Core i7-13700 protsessor 30 MB Smart Cache Box

Intel Core i7-13700 protsessor 30 MB Smart Cache Box
Laos
  • 500.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 167 €
Kaubamärgid Intel
Kauba ID: 1771094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Intel® Gaussi ja närvikiirendi
Intel® Gaussian & Neural Accelerator (GNA) on ülimadala võimsusega kiirendiplokk, mis on loodud heli- ja kiiruskeskse tehisintellekti töökoormuse käitamiseks. Intel® GNA on loodud helipõhiste närvivõrkude käitamiseks ülimadala võimsusega, vabastades samal ajal protsessori sellest töökoormusest.

Intel® Deep Learning Boost (Intel® DL Boost)
Uus manustatud protsessoritehnoloogiate komplekt, mis on loodud tehisintellekti süvaõppe kasutusjuhtude kiirendamiseks. See laiendab Intel AVX-512 uue Vector Neural Network Instructioniga (VNNI), mis suurendab oluliselt sügava õppimise järelduste jõudlust võrreldes eelmiste põlvkondadega.

Intel® Turbo Boost tehnoloogia
Intel® Turbo Boost Technology suurendab dünaamiliselt protsessori sagedust vastavalt vajadusele, kasutades ära soojus- ja võimsusruumi, et pakkuda teile kiiret kiirust, kui seda vajate, ja suurendada energiatõhusust, kui te seda ei vaja.

Intel® Turbo Boost Max tehnoloogia 3.0
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 tuvastab protsessori parima(d) tuuma(d) ja suurendab nende tuumade jõudlust, suurendades vastavalt vajadusele sagedust, kasutades ära võimsust ja termilist pearuumi. Intel Core i7-13700. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori pesa: LGA 1700, Protsessori tootja: Intel. Mälukanalid: Kahe kanaliga, Maksimaalne protsessori toetatav sisemälu: 192 GB, Protsessori toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, DDR5-SDRAM. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel UHD Graphics 770, Sisseehitatud graafikakaardi väljundid toetatud: Embedded DisplayPort (eDP) 1.4b, DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1, Sisseehitatud graafikakaardi põhisagedus: 300 MHz. Turusegment: Lauaarvuti, Kasutustingimused: PC/Klient/Tahvelarvuti, Tööjaam, PCI Expressi pesade versioon: 5.0, 4.0. Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 sagedus: 5,2 GHz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles