Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Insta360 GO 3 pöörlev alus

  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Insta360
Kauba ID: 1463128
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Insta360 GO 3 pöörlev kinnitus

See lisavarustus avab uued võimalused erakordsete kaadrite loomiseks! Kaameratele GO 3 ja Action Pod mõeldud pöörleval kinnitusel on korduvkasutatav kleepuv alus, mis töötab suurepäraselt erinevatel tasastel pindadel. Kuulliigend võimaldab teil reguleerida kaamera nurka laias vahemikus, andes teile vabaduse ja paindlikkuse loominguliste võtete leidmisel! Kiire ja lihtne magnetsulgur on lisaboonus, mis tagab, et olete alati valmis!

Isekleepuv alus

Insta360 pöörleva statiivi saab paigaldada mis tahes tasasele pinnale, mis võimaldab teil jäädvustada hämmastavaid pilte. Otsige üles kuiv ja puhas pind, kandke peale isekleepuv statiivi alus ja ongi valmis! Õpetused alustavatele kitarristidele? Kinnitage Insta360 alus oma kitarritrummi külge ja salvestage täiesti uuest vaatenurgast! Võimalused on peaaegu lõputud!

Piiramatu loovus

Pöörlev alus on pallikujulise disainiga, nii et saad kaamerat nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt pöörata vastavalt oma soovile. See disain pakub erakordset paindlikkust ebatavaliste nurkade alt pildistamisel ja salvestamisel. Lõpuks võite lasta oma kujutlusvõimel lennata ja saavutada efekt, millest olete unistanud! Seadmete paigaldamine alusele on lapsemäng! Sellel on magnetklamber, mis haarab koheselt GO 3 kaamerat, pakkudes teile unistuste stabiilsust. Miski ei takista teil Action Pod funktsiooniga kaamerat installimast – magnetiline disain töötab ka sel juhul suurepäraselt! Seadmete paigaldamine ja demonteerimine on lihtne ja kiire, seega ei pea statiivi kasutamisele aega raiskama!

Mitmekülgsus

Mitmekülgne ja praktiline Sellel mitmekülgsel lisaseadmel on ¼-tolline universaalne kinnituspunkt. See tähendab, et saate seda probleemideta kasutada koos teiste tarvikutega. Testige, katsetage ja avastage Insta360 abil lõputuid võimalusi!

Tootja Insta360 Mudel
CINSBBKC Materjal
Valalumiinium + silikoon Kaal
65,5 g Mõõtmed
51,8 x 67 x 52,5 mm Ühilduvus
EDASI 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles