Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Insta360 Flow iseseisev gimbal (valge)

  • 251.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 84 €
Kaubamärgid Insta360
Kauba ID: 1461161
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Insta360 Flow iseseisev (valge)

Looge oma telefoniga veelgi paremaid videoid. Insta360 Flow on uuenduslik nutitelefoni gimbal, mis pakub 3-teljelist stabiliseerimist, täiustatud tehisintellekti jälgimise tehnoloogiat ja hulga nutikaid funktsioone. Tänu tõhusale 2900 mAh akule ulatub selle tööaeg kuni 12 tunnini. Seadmel on ka sisseehitatud selfie stick ja statiiv, mis muudab selle suurepäraseks erinevate stsenaariumide jaoks. Stabilisaator võib toimida ka jõupangana.

Võrratu stabiilsus

Insta360 Flow abil saate vaevata valmistada vapustavaid materjale. Kardaan kasutab AI jälgimist ja 3-teljelist stabiliseerimist, et tagada uskumatult sujuvad ka kõige dünaamilisemad kaadrid. Ükskõik, kas loote originaalset reisiaruannet, jäädvustate mängivaid armsaid loomi või salvestate oma lapse jalgpallitreeningut – nüüd saate hõlpsalt saavutada fantastilisi tulemusi!

Kaasaegsed jälgimistehnoloogiad

Insta360 Flow aitab hoida valitud objekti kaadri keskel. Kardaan toetab täiustatud Deep Track 3.0 jälgimistehnoloogiat, mis võimaldab teil oma sihtmärki vaevata salvestada. See pakub ka lisafunktsioone, nagu suumi jälgimine ja aegluubis jälgimine. Saadaval on ka otseülekanne, mis on kasulik otseülekannete tegemisel. Veelgi enam, isegi kui teie valitud objekt hetkeks vaateväljast kaob, jätkab Flow automaatselt jälgimist niipea kui võimalik!

Kõik ühes

Insta360 Flow ei ole ainult stabilisaator – see mitmekülgne seade suudab täita ka mitmeid muid funktsioone. Sisseehitatud statiiv muudab vlogide või õpetuste salvestamise lihtsamaks ning külmakingade adapter võimaldab paigaldada lisatarvikuid, näiteks mikrofoni. Sul on ka selfie-pulk, mille maksimaalne pikkus on 215 mm – sellega saad lihtsalt teha täiusliku selfie või grupipildi! Flow’d saab kasutada ka akupangana – see võib isegi salvestamise ajal telefoni laadida.

Veelgi mugavam töö

Insta360 Flow abil olete alati valmis tegutsema. Kardaan on väga mugav kasutada ja võimaldab filmimist alustada ühe silmapilguga. Lihtsalt keerake see lahti ja kinnitage oma telefon magnetilise hoidiku abil! Veelgi enam, iPhone’ide puhul tuvastab Insta360 rakendus automaatselt stabilisaatori ja saadab vastava teate. Flow toetab ka žestide juhtimist. Näiteks saate selle seadistada sisseehitatud statiivile ja seejärel lihtsalt salvestama hakata!

Salvestamine on tehtud lihtsaks

Nautige rohkem vabadust. Flow on varustatud spetsiaalse SmartWheeli nupuga, mis tagab mugava juurdepääsu paljudele kasulikele funktsioonidele. Seda kasutades saate näiteks esitada videot, juhtida salvestamist ja vahetada saadaolevaid gimbali töörežiime. Näiteks Auto režiimis kohandab stabilisaator oma seaded automaatselt vastavalt kasutaja liigutustele ning FPV režiim võimaldab saada droonilt tehtud kaadreid meenutavaid dünaamilisi videoid.

Proovige saadaolevaid režiime

Looge originaalsisu ilma suurema vaevata. Insta360 rakendus pakub palju huvitavaid funktsioone, mis muudavad selle teie jaoks lihtsamaks! Shot Genie räägib teile, kuidas valmistada täiuslikku filmimaterjali, ja pakub rohkem kui 80 malli hulgast, mille hulgast valida, ning Hoop Mode töötab hästi korvpallimatšide salvestamisel. Panoraam võimaldab jäädvustada kogu maastikku, Dolly Zoom aitab saavutada Hollywoodist tuntud suurepärast efekti ning tänu TimeShiftile saate hõlpsasti ette valmistada hüperlapse võtte. Samuti on funktsioon Motion Timelapse. Valmis videoid saate redigeerida FlashCuti abil.

Kaasas

  • Insta360 voolu stabilisaator
  • Magnetiline telefonihoidik
  • Käepideme kate
  • Laadimiskaabel (USB-C kuni USB-A)
  • Kaitseümbris
  • Lühike juhend
  • Garantii kaart
Tootja Insta360
Mudel Voolu
Värv Valge
Kaalud Gimbal: ca 369 g;
Magnetiline telefonihoidja: 32 g;
Mõõdud (ilma magnethoidikuta, kokkupandud statiiviga) Kokkupandud: 162,1 x 79,6 x 36 mm;
Voldimata: 269,4 x 73,6 x 69,9 mm;
Ühilduvate nutitelefonide paksus 6,9-10 mm
Ühilduvate nutitelefonide laius 64-84 mm
Ühilduvate nutitelefonide kaal 130-300 g
Sadam USB-C
Sisseehitatud selfie-pulga pikkus 215 mm
Sisseehitatud statiivi mõõdud Pikkus lahtivoldituna: 80 mm; Läbimõõt lahtivoldituna: 187,6 mm;
Aku mahutavus 2900 mAh
Tööaeg Kuni 12 tundi

*Testitud toatemperatuuril (25°C), kusjuures kardaan on täielikult tasakaalustatud ja asetatud tasasele pinnale.
Laadimisaeg u. 2h (5V/2A)
Töötemperatuur -10°C kuni 40°C
Laadimistemperatuur 0°C kuni 40°C
Kardaani mehaaniline ulatus Pan: -230° kuni 100°;
Rull: -150° kuni 180°;
Kallutamine: -100° kuni 82°;
Maksimaalne juhtimiskiirus 120°/sek
Bluetoothi versioon 5.0
Ühilduvus iOS:

Seadmed, millel on A11 või uuem kiibistik ja iOS 11.0 või uuem, nagu iPhone SE 2, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini;

Android:

Seadmed, mis vastavad järgmistele nõuetele:

Kirin 980 ja uuemate kiibikomplektidega töötavad seadmed, sealhulgas Huawei Mate 20, P30 ja uuemad;
Snapdragon 845 ja uuemate kiibistikega seadmed, sealhulgas Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi 8 ja uuemad;
Seadmed Exynos 9810 ja uuemate kiibikomplektidega, sealhulgas Samsung Galaxy S9, S9+, Note9 ja uuemad;
Tensori kiipidega varustatud seadmed, sealhulgas Google Pixel 6;

Märkus: funktsioonid võivad olenevalt seadmest erineda. Enne ostmist vaadake üle täielik ühilduvusloend, mis on saadaval veebisaidil insta360.com.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles