Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

inFace ZH-10DSG ioniseeriv juuksehari (roheline)

inFace ZH-10DSG ioniseeriv juuksehari (roheline)
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1462250
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ioniseeriv juuksehari inFace ZH-10DSG (roheline)

Unustage igavad ja monotoonsed soengud. InFace ioonhari annab teie juustele sära ja värskuse. Tänu täiustatud termotehnoloogiale, 5 temperatuuritasemele ja negatiivsetele ioonidele saavad teie juuksed volüümi ja siidise pehmuse. Mida see teie jaoks tähendab? Unikaalne glamuurne välimus, mis köidab kõigi ümbritsevate tähelepanu! Seade kasutab NTC intelligentset temperatuurikontrolli, mis muudab selle kasutamise täiesti ohutuks. Hari kuumeneb ja on kasutusvalmis vaid 10 sekundiga. Lisaks on see varustatud kuni 43 hambaga, mis võimaldavad juukseid ühtlaselt ja õrnalt siluda.

InFace/ZH-10DSG-roheline/1

Intelligentne temperatuuri juhtimine

InFace ioonharja väljatöötamisel kasutati lahendusi, mis muudavad juuste kujundamise mitte ainult lihtsaks, vaid ka ohutuks. Seade on varustatud 43 hambaga, mis temperatuuri tõustes järk-järgult värvi muudavad ning täiustatud NTC tehnoloogia vastutab intelligentse temperatuuri juhtimise eest ja hoiab ära ülekuumenemise. Nüüd võite olla kindel: teie juuksed on kaitstud ja stiil on tõhus.

InFace/ZH-10DSG-roheline/2

Kasutusvalmis 10 sekundiga

Tänu täiustatud MCH kütteelemendile kuumeneb inFace hari vaid 10 sekundiga, mis on kuni 3 korda kiirem kui eelmisel mudelil! Te ei pea enam ootamisele aega raiskama – nüüd saate kiiresti soovitud tulemused. Lisaks saate seadet probleemideta kasutada nii kuivadel kui ka märgadel juustel.

InFace/ZH-10DSG-roheline/7

Juuste eest hoolitsemine

InFace Ionic Brush võimaldab sul kräsus juuste probleemiga hüvasti jätta. Tänu negatiivsete ioonide toimele neutraliseerib see tõhusalt staatilist elektrit. Selle tulemusel on teie iga juuksesalk nähtavalt konditsioneeritud ja silutud ning te naudite täiuslikult kujundatud ja läikivaid juukseid – kogu päeva!

InFace/ZH-10DSG-roheline/4

Teie ohutus on prioriteet

Põletusohu välistamiseks on hoolitsetud. Iga harjahammas on ülekuumenemise vältimiseks termiliselt isoleeritud, nii et te ei pea kartma peanaha või käte põletamise pärast. Lisakaitseks kasutati PA materjali, mis tagab usaldusväärse soojusjuhtivuse. Kõik see tagab täieliku kasutusohutuse. Lisaks lülitub seade 30 minuti pärast automaatselt välja.

InFace/ZH-10DSG-roheline/5

Uskumatu kasutusmugavus

Tänu 5-astmelisele temperatuuri juhtimisele (120°C kuni 200°C) saate stiiliprotsessi mugavalt juhtida. Lisaks kaalub hari vaid umbes 276 g, võimaldades seda pikka aega kasutada ilma liigset käsi väsimata. 2 meetri pikkune juhe pöörleb 360° täieliku vabaduse tagamiseks. Lisaks jätab seade meelde viimati kasutatud temperatuuri, nii et te ei pea seda iga kord, kui kasutate, reguleerima. Las inFace harjast saab sinu parim sõber igapäevases juuksehoolduses ja soengus!

InFace/ZH-10DSG-roheline/6

Komplektis:

  • Iooniline juuksehari
  • Kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel Zh-10DSG
Hinnatud jõud 28 W
Nimipinge 220 V~
Temperatuuri vahemik 120°С/140°С/160°С/180°С/200°С
Mõõtmed 260 x 30 x 46 mm
Kaal 276 g
Kaabli pikkus 2 m
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles