Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

inFace ZH-09GW föön (valge)

inFace ZH-09GW föön (valge)
Laos
  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1462232
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön inFace ZH-09GW (valge)

InFace ZH-09GW föön on ainulaadse disainiga ning tänu oma kergele kaalule (umbes 380 g) on see ideaalne reisikaaslane. See tagab usaldusväärse õhuvoolu kiirusega kuni 65 m/s, säilitades samal ajal madala mürataseme (67 dB), ja selle mootor töötab kiirusel 110 000 p/min. Nutikas LED-ekraan muudab kasutamise lihtsaks. Seade genereerib ka negatiivseid ioone, et hoida teie juuksed ideaalses seisukorras ja tervena. Samal ajal pakub see erinevaid hooldusfunktsioone teie jume eest hoolitsemiseks ning toetab 4 temperatuuritaset ja 3 õhukiiruse taset. NTC-andur kontrollib temperatuuri taset, välistades ülekuumenemise ohu. Lisaks on komplektis magnetkinnitus.

InFace/ZH-09GW-valge/1

Juuste kohene kuivatamine

Kas teil pole hommikul piisavalt aega, et juukseid põhjalikult kuivatada? InFace'iga jätate selle probleemiga hüvasti! Fööni mootor töötab 110 000 pööret minutis, nii et saate hetkega nautida kaunilt kuivanud juukseid. Lisaks ulatub õhuvoolu kiirus 65 m/s ning vool on suunatud otse juuksejuurele, tagades peaaegu kohese kuivamise.

InFace/ZH-09GW-valge/2

Iooniline hooldus

InFace seade ei uhkelda mitte ainult muljetavaldava kiirusega, vaid pakub tänu ionisatsioonitehnoloogiale ka ületamatut hooldust. Föön tekitab kuni 200 miljonit negatiivset iooni, mis muudavad teie juuksed pehmeks. Samuti jätate hüvasti oma juuste staatilise, särisemise ja särisemisega. Valige oma juustele parim ja nautige iga päev terveid, ilusaid ja hõlpsasti kujundatavaid juukseid!

InFace/ZH-09GW-valge/3

Ekraan, mis muudab selle kasutamise lihtsaks

Kergesti loetava ekraaniga saate mugavalt kontrollida õhuvoolu kiirust ja temperatuuri teavet. Vastavale nupule vajutades saate muuta mootori pöörlemissuunda, mis võimaldab kergesti ja tõhusalt eemaldada tõrksa mustuse. Kasutatav lahendus pikendab seadme eluiga. Tähelepanuväärne on ka madal müratase, mis ei ületa 67 dB. Nüüdsest saate oma juukseid igal ajal kuivatada, muretsemata ülejäänud majapidamise äratamise pärast.

InFace/ZH-09GW-valge/4

Tehke oma kodune spaa

Tee oma panus seadmele, millega saad mitte ainult juukseid kuivatada, vaid ka jälgida nende seisukorda ja teha näohooldusrituaali. Tänu pikendatud hooldusrežiimile avab inFace föön teile täiesti uue maailma! See pakub sooja kompressi (55 °C), mis jätab teie naha niisutatuks ja elastseks, jättes teie poorid selgeks ja valmis vastu võtma teie lemmikkosmeetika aktiivseid koostisosi. Ärge raisake aega ja raha kallitele ilusalongireisidele, kui saate nautida professionaalset nahahooldust kodust lahkumata! Neli temperatuuritaset ja kolm õhuvoolu kiiruse taset võimaldavad teil kohandada seadme tööd vastavalt oma vajadustele. Ja see pole veel kõik! Föön pakub võimalust vahetada kuuma ja külma õhu vahel – lihtsalt vajuta vastavat nuppu.

InFace/ZH-09GW-valge/5

Turvalisuse huvides

InFace kuivatit valides ei pea muretsema kasutusohutuse pärast. Seade kasutab täpset NTC monitooringut, mis teeb kuni 100 mõõtmist sekundis, võimaldades mikroprotsessoril õhutemperatuuri täiuslikult kalibreerida. See aitab vältida kõrgete temperatuuride kahjulikku mõju juustele. ZH-09GW on ideaalne kaaslane teie teekonnal tervete, läikivate juuste poole, millele võite alati loota!

InFace/ZH-09GW-valge/6

Komplektis:

  • Kuivati
  • Magnetkinnitus
  • Kasutusjuhend
Direktor näos
Mudel Zh-09GV
Nimipinge 220–240 V~
Hinnatud jõud 1500 W
Nimisagedus 50-60 Hz
Mõõtmed 210 x 136 x 59 mm
Kaal umbes 380 g
Kaabli pikkus 1,8 m
Värv valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles