Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

InFace mustpeade ja mustpeade tolmuimeja kaameraga CF-05E (must)

InFace mustpeade ja mustpeade tolmuimeja kaameraga CF-05E (must)
Pole laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458419
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

InFace mustpeade eemaldaja kaameraga CF-05E (must)

Vabanege puudustest ja taastage oma näonaha terve välimus. InFace tolmuimeja eemaldab tõhusalt tedre- ja valgepead ning valida on 3 intensiivsusastme vahel. Seade pakub sooja kompressi funktsiooni ja sinist valgust. Sellel on ka sisseehitatud kaamera ja spetsiaalne rakendus võimaldab teil oma edusamme jälgida. Lisaks sisaldab komplekt 4 erinevat imemisotsikut.

Soe kompress

InFace toode pakub sooja kompressi funktsiooni. Kasutamiseks eemalda tolmuimeja põhja kate ja kanna näole 5-10 minutiks. 40°C temperatuur aitab avada poorid ja hõlbustab mustade laikude vabanemist. Lisaks parandab protseduur vereringet, laiendab kapillaare ja pehmendab surnud nahka. See muudab mustpeade ja valgepeade eemaldamise lihtsamaks, põhjustamata ärritust.

Sinise valguse jõud

Kui võitlete akne ja põletikega, on inFace tolmuimeja teile suurepärane lahendus. Seade pärsib rasueritust ning on antibakteriaalse ja põletikuvastase toimega. Sinine valgus lainepikkusega 459 nm mõjub samuti rahustavalt ja leevendab turset. Samuti toob see näole leevendust pärast mustpeade eemaldamise protseduuri.

Kohandage seadme toiminguid vastavalt oma vajadustele

InFace mustpeade eemaldaja kaameraga CF-05E pakub 3 imemisastet, mis vastavad erinevatele nahavajadustele. Madalaim tase sobib algajatele ja tundlikule nahale. See puhastab tõhusalt nahka ja eemaldab liigse rasu. Keskmine tase on mõeldud kombineeritud nahale ja aitab vabaneda tedre- ja valgepeadest. Teisest küljest on kõrgeim tase hea rasusele nahale ja aitab võidelda eriti kangekaelsete tedretähnidega.

Sisaldab 4 imemisotsikut.

Pakendist leiate 4 imikinnitust – igaüks erinevale näopiirkonnale ja nahatüübile. Väiksem pea on eriti kangekaelsete vuntside jaoks, keskmine pea aga raskesti ligipääsetavates piirkondades, näiteks nina külgedel. Ovaalne ots sobib T-tsooni ja suurtele näopiirkondadele. Silikoonotsik, vastupidi, sobib hästi tundlikule nahale.

Jälgi edusamme

InFace Blackhead Removeri eelised koos kaameraga CF-05E ei piirdu sellega. Toode ühendub juhtmevaba võrgu kaudu nutitelefoni või tahvelarvutiga ja tagab stabiilse ühenduse. See ühildub Androidi ja iOS süsteemidega. Sellel on sisseehitatud kaamera ja see võimaldab teil pildistada, et saaksite oma edusamme jälgida. See suurendab pilti kuni 20 korda, nii et võite olla kindel, et mustad ja valged laigud ei jäta teie tähelepanu kõrvale. Lisaks tuletab taimer teile meelde, et peaksite iga 3 sekundi järel piirkonda vahetama, et vältida ärritust.

Läbimõeldud disain

InFace'i mustpeade eemaldaja koos kaameraga CF-05E on kerge ja kompaktse disainiga, mis muudab selle ideaalseks puhkusele kaasa võtmiseks. Lisaks tagab 800mAh aku tööaega kuni 60 minutit ning laadimisaeg on 120 minutit. Uuendate seadme energiat, ühendades selle juhtmega toitepanga, sülearvuti või võrgulaadijaga.

Kaasas

  • vuntside tolmuimeja
  • 4 imemisotsikut
Tootja näos
Mudel CF-05E
Värv must
Aku mahutavus 800 mAh
Tööaeg 60 min.
pikslid 5 miljonit
Laadimisaeg 120 min.
Kaal 120 g
Toetatud süsteemid Android, iOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles