Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

InFace MS7100 kavitatsioonikoorimine (roosa)

InFace MS7100 kavitatsioonikoorimine (roosa)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1455325
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kavitatsioonikoorimine InFace MS7100 (roosa).

Kavitatsioonikoorimine InFace MS7100 kasutab kaasaegset kavitatsioonikoorimise tehnoloogiat, et nahka valutult ja sügavuti puhastada. Võrreldes traditsioonilise näopuhastusega on kavitatsioonikoorimine tõhusam, ohutum ja sellel pole kõrvalmõjusid. Lisaks puhastamisele pakuvad ultrahelilained näomassaaži. Kombineerides kõiki oma funktsioone, võimaldab seade eemaldada plekid, mustuse ja surnud naha.

Puhta ja värske naha jaoks

Seade puhastab nahka sügavuti, muutes selle siledaks, läikivaks, säravaks ja hapnikurikkaks. Tema abiga läbite kodust lahkumata professionaalse protseduuri, mis silub kortse, eemaldab mustpead ja ahendab poore. See sobib ideaalselt inimestele, kellel on mustuse, tedretähnide ja vistrike suhtes kalduv nahk ning tundlik nahk.

Läbimõeldud disain

InFace Cavitation Peel on loodud detailidele tähelepanu pöörates. Spaatli kumer kuju kohandub näokujuga ning kaasas olev kate kaitseb otsa tolmu eest. Lisaks ei ületa seadme paksus 15 mm, nii et selle kasutamine ja ladustamine ei tekita teile probleeme.

4 töörežiimi

Seade pakub 4 töörežiimi, seega leidub igaühele midagi. Ultrahelilaineid kasutav režiim puhastab näo põhjalikult ja positiivsed ioonid aitavad poore puhastada. Pealegi suurendavad negatiivsed ioonid kosmeetikatoodete efektiivsust ning EMS mikrovool pinguldab nahka ja taastab selle elastsuse. Režiimi valimiseks vajutage toitenuppu. Lisaks lülitub seade automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist.

Kaasas

  • kavitatsiooniline koorimine
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel MS7100
Värv roosa
Mõõtmed 172 x 42 x 15 mm
Kaal OKEI. 85 g
Aku mahutavus 500 mAh
Pinge 3,7 V
Laadimise intensiivsus 300 mA
Hinnatud jõud 1,5 W
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Laadimise intensiivsus <30 µA
Materjal 304 roostevaba teras, ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles