Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

InFace MS7000 mustpeade tolmuimeja (valge)

InFace MS7000 mustpeade tolmuimeja (valge)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1455299
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tolmuimeja must-valgetest laikudest InFace MS7000 (valge).

Tolmuimeja mustpeade ja valgepeade jaoks InFace MS7000 on moodsa tedretähnide vastu võitlemise meetodiga seade pooride puhastamiseks. See eemaldab väiksemad puudused ja puhastab nägu sügavalt, põhjustamata ärritust. Sellel on 2 töörežiimi ja 3 imemistaset, nii et saate selle toimimist vastavalt oma vajadustele kohandada. Komplektis on ka 4 lihtsalt paigaldatavat otsikut.

2 töörežiimi, 3 imemisastet.

Seadmel on 2 töörežiimi: Pidev, mida iseloomustab suur imemisvõimsus ja ideaalne meestele ning Suction-release, mis sobib tundlikule nahale ja naistele. Lisaks saate valida kolme imemistaseme vahel. Madalaim on kuivale nahale, keskmine kombineeritud nahale ja kõrgeim rasusele nahale.

Kaasas 4 näpunäidet

Komplektis on 4 kinnitust, mida saab kasutada olenevalt piirkonnast ja nahatüübist. Suur ümar ots on T-tsooni ja väiksem tundlike piirkondade jaoks. Seevastu ovaalset pead kasutad igapäevaseks kasutamiseks, viimane aga sobib aknele kalduvale nahale. Lisaks on manuste vahetamine kiire ja lihtne, nii et teil ei teki probleeme.

Läbimõeldud disain

InFace vuntstolmuimeja on disainitud selliselt, et selle kasutamine oleks mugav. Ergonoomiline disain muudab selle kasutamise lihtsaks ning 30° kumer pea parandab seadme efektiivsust. Lisaks on toode valmistatud nahale ohututest materjalidest ja on kahjustuste suhtes vastupidav. Lisaks ei tekita teile probleeme seadme käsitsemine ning kompaktne disain tähendab, et MS7000 ei võta palju ruumi.

Kaasas

  • vuntside tolmuimeja
  • laadimiskaabel
  • imemisdüüsid x4
  • silikoonist kork
  • filtrikäsnad
  • silikoonist alus
  • Kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel MS7000
Värv valge
Mõõtmed 183 x 35 mm
Kaal OKEI. 135 g
Aku mahutavus 400 mAh
Laadimise intensiivsus 300 mA
Laadimispinge 5V
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Laadimise intensiivsus 40 uA
Töötemperatuur 0°C ~ 40°C
Materjal PC
Imemisvõimsus Max 62 kPa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles