Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

InFace MS2000 Sonic näohari (kollane)

InFace MS2000 Sonic näohari (kollane)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1455297
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic näohari InFace MS2000 (kollane).

Kaasaegne Sonic näopuhastushari inFace MS2000 võimaldab teil oma näonahka korralikult hooldada. See on valmistatud silikoonist, muutes selle vastupidavaks ja veekindlaks. Kasutades õrna vibratsiooni, puhastab see naha põhjalikult, samal ajal koorides veelgi surnud nahka. Veelgi enam, see kestab kuni 240 minutit ühe laadimisega ja võimaldab reguleerida kiirust kolmel tasemel.

Tõhus nahapuhastus

Seade töötab sagedusega 4650 vibratsiooni minutis, seega puhastab nägu põhjalikult ja ohutult. Lisaks hõlbustab harja nutikas disain pooride puhastamist ja mustuse eemaldamist. Silikoonist sisetükid allosas on väga õhukesed ja töötavad hästi U-tsoonis, mis on suuremad alad, näiteks põsed. Kasutage kogu näo pesemiseks keskmise suurusega tablette. Seevastu paksemad on mõeldud T-tsooni jaoks ja vähendavad tõhusalt rasueritust.

Kohandage selle jõudlust vastavalt oma vajadustele

InFace Sonic Brushil on kolmeastmeline kiiruse reguleerimine, nii et saate vastavalt oma nahatüübile valida õige taseme. Lisaks lülitub seade 90 sekundi pärast automaatselt välja. Lisaks on seade vaikne, nii et selle müra ei ärrita teid.

Suurepärane ehituskvaliteet

InFace hambahari kasutab FDA hüpoallergeenset ja antibakteriaalset silikooni. See hoiab ära mikroorganismide ja saasteainete settimise ning hõlbustab seadme puhtana hoidmist. Lisaks teeb kerge ja kompaktse disainiga selle kasutamise ja hoidmise lihtsaks – pintsel on seebitüki suurune. Saate selle edukalt oma kosmeetikakotti peita ja puhkusele kaasa võtta.

Veekindel

InFace Sonic hambahari on IPX7 veekindel, seega saab seda ohutult kasutada ja pesta jooksva vee all. Veelgi enam, erinevalt teistest hambaharjadest on MS2000 valmistatud silikoonist, mis muudab selle kahjustustele vastupidavamaks – see ei karda 2 meetri kõrguselt kukkumist.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege oma hambaharja sagedase laadimise pärast. Toode on varustatud 400mAh akuga, mis tagab ca 240 minutit pidevat kasutust. Lisaks on komplektis kaabel, mis lihtsustab laadimist – lihtsalt ühendage see näiteks seinalaadijaga. Lisaks on laadimisaeg umbes 2,5 tundi.

Kaasas

  • sonic hambahari
  • laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel MS2000
Värv kollane
Mõõtmed 800 x 53 x 30,4 mm
Kaal OKEI. 83 g
Aku mahutavus 400 mAh
Laadimise intensiivsus 200 mA
Laadimispinge 5V
Laadimisaeg 2,5 tundi
Töötunnid OKEI. 240 min.
Laadimisport USB
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C
Materjal Silikoon FDA

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles