Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

InFace MS2000 pro Sonic näohari (lilla)

InFace MS2000 pro Sonic näohari (lilla)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458842
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic näohari InFace MS2000 Pro (lilla).

Hoolitse õige nahahoolduse eest! InFace MS2000 Pro Sonic näoharjal on 5-asendiline vibratsioonikontroll ja 3 puhastustsooni. Õrn vibratsioon puhastab naha põhjalikult, põhjustamata ärritust. See on valmistatud vastupidavast FCA silikoonist ja on veekindel. See tagab kuni 240 minutit pidevat tööd ühe laadimisega.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Valige 5 saadaoleva režiimi hulgast, et sobitada harja jõudlus teie vajadustega kõige paremini. Režiimi saate hõlpsalt muuta, vajutades mugavat nuppu korpusel. Seade on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab iga 3 sekundi järel meelde puhastustsooni vahetamist. Lisaks lülitub see automaatselt välja 90 sekundi pärast.

Uus mõõde näopuhastuses

MS2000 Pro töötab sagedusega 4600 vibratsiooni minutis. Tänu sellele on pintsel võimeline nahka sügavuti puhastama kõigist mustustest ja surnud rakkudest. Sellel on ka 3 puhastustsooni, mis koosnevad erineva paksusega sakidest. Pintsli ülemine osa on mõeldud T-tsooni jaoks ja vähendab rasu tootmist. Kogu näo täpseks puhastamiseks sobib keskmine tsoon. Eelkõige alumine osa puhastab põhjalikult põskede U-tsooni.

Veekindel

Toode on IPX7 veekindel. Seetõttu saate seda probleemideta kasutada isegi duši all. Lisaks saate seda hõlpsasti voolava vee all puhastada.

Kvaliteetne töötlus

Hambaharja valmistamiseks kasutati FDA poolt heaks kiidetud ja hüpoallergeensete omadustega silikooni. See takistab tõhusalt bakterite kasvu ja mustuse ladestumist. Lisaks on seda äärmiselt lihtne puhastada.

Vastupidav aku

InFace näohari on varustatud 400 mAh akuga, mis tagab ligikaudu 240 minutit pidevat kasutamist. Seadet laadite kaabli abil – lihtsalt ühendage see näiteks seinalaadijaga. Vaid 2,5 tunni pärast on hambahari edasiseks kasutamiseks valmis./p>

Kaasas

  • InFace Sonic hambahari.
  • USB-kaabel
  • toimumas
  • Kasutusjuhend
Tootja Näos
Mudel MS2000 Pro
Värv violetne
Mõõtmed 80 x 53 x 30,4 mm
Kaal Umbes 83 g
Materjal Silikoon FDA
Aku mahutavus 400 mAh
Laadimispinge 5 V
Laadimise intensiivsus 200 mA
Laadimisaeg 2,5 tundi
Kasutusaeg 240 min.
Laadimisliides USB
Töötemperatuur alates -10°С ~ 40°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles