Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

inFace külma õhuga juuste lokirull ja sirgendaja (must)

inFace külma õhuga juuste lokirull ja sirgendaja (must)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458423
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

InFace külma õhuga loki-/sirgestusraud (must)

Kasutage juuste lokkimiseks ja sirgendamiseks ZH-07F. InFace sirgendaja on varustatud liigutatavate 3D plaatidega, mis soojenevad koheselt (15 sekundit) ja tänu oma läbimõeldud disainile ei kahjusta juukseid. Lisaks on sellel 5-asendiline temperatuuriregulaator, nii et saate selle jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada.

5-astmeline temperatuuri reguleerimine

Kohandage lokirull vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 5 temperatuuritaset, seega sobib see erinevatele juuksetüüpidele. Õhukestele juustele sobib madalaim temperatuur (120°C) ja kahjustatud juustele 150°C. Normaalsetele juustele sobib temperatuur 170°C. Seevastu juustele, mida on raske soengusse seada, valige temperatuur 190°C. Kui teil on paksud juuksed, seadke maksimaalseks väärtuseks 210°C. Lisaks jätab seade meelde viimati kasutatud temperatuuritaseme.

Ilus soeng üle pika aja

InFace lokiraud on varustatud 3D keraamiliste plaatidega, mis ei tekita tõmbumistunnet ning jätavad juuksed läikivaks ja siledaks. Lisaks võimaldab lainurk (15°) soengusse seada korraga rohkem juukseid, säästes aega. Nautige suurepäraseid juukseid kuni 48 tundi.

Läbimõeldud disain

InFace ZH-07F on varustatud võimsa mootoriga, mis töötab kiirusel 14 000 p/min. Lisaks loob see õhuvoolu, mis nii kaitseb juukseid kuivamise eest kui ka hajutab kuumuse juuste ümbert, mis kiirendab soengut ja hoiab soengut. Pealegi võimaldab PTC tehnoloogia seadmel kuumeneda vaid 15 sekundiga ega kahjusta juukseid.

Mugav

InFace ZH-07F on lihtne kasutada. PPS plastikust kinnitus on kuumakindel, nii et saad seadet kasutada kahe käega, kartmata kõrvetada saada. Pöördnöör suurendab liikumisvabadust, samas kui libisemiskindel käepide ja ergonoomiline disain tagavad mugavuse. Lisaks lülitub toode ohutuse huvides automaatselt välja 60 minuti pärast.

Tootja näos
Mudel Zh-07F
Värv must
Nimipinge 110-240V
Hinnatud jõud 52 W
Temperatuur 120/150/170/190/200°С
Mõõtmed 311 x 53 x 71 mm
Kaal 315 g
Kaabli pikkus 2 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles