Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

inFace CB-11D kehamassaažihari (roosa)

inFace CB-11D kehamassaažihari (roosa)
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458418
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kehamassaažihari inFace SPA CB-11D (roosa).

InFace Massager CB-11D kehamassaažihari pakub lõõgastavat massaaži ja koorib nahka õrnalt. Pakett sisaldab 4 kinnitust, nii et saate neid kasutada mis tahes teile sobival viisil. Lisaks pakub see kolmeastmelist kiiruse reguleerimist ja on IPX7 veekindel.

Tõhus puhastus

Asendage tavalised vannikäsnad inFace SPA masseerijaga. Harjapea koosneb kahest osast, iga osa pöörleb erinevas suunas, pakkudes meeldivat massaaži ja puhastades tõhusalt nahka. Lisaks on see varustatud intelligentse kiibiga, mis katkestab seadme töö, kui tuvastab nahale liigse surve. See muudab CB-11D kasutamise täiesti ohutuks.

Kaasas 4 pead

Pakendist leiate 4 pead, mida saate vabalt kasutada. Õrn puhastusvahend eemaldab nahalt mustuse ja aitab tekitada vahtu. Pöörlev silikoonhari pakub meeldivat massaaži seljale ja kaelale, samal ajal kui kooriv hari eemaldab surnud naha. DuPonti harjastega hari puhastab teie nahka ja aitab ravida aknet teie seljal.

Kohandage selle tegevust vastavalt oma vajadustele

InFace SPA kehamassaažiharjal on 3 kiirustaset, nii et saate selle tegevust oma vajadustele vastavaks kohandada. Madalaim tase puhastab nahka õrnalt, keskmine on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ja kõrgeim tagab põhjaliku puhastuse.

Läbimõeldud disain

InFace CB-11D on valmistatud FDA heakskiidetud silikoonist, muutes selle teie nahale ohutuks. Veelgi enam, sellel on IPX7 pritsmekaitse, nii et saate seda vabalt kasutada, muretsemata toote kahjustamise pärast. Lisaks tagab pea kolmemõõtmeline disain silikoonpadjakeste tiheda nakkumise nahale, mis annab veelgi parema puhastava efekti.

Pöörates tähelepanu detailidele

InFace Body Massage Brush on varustatud 1200mAh akuga, mis tagab umbes 60-120 minutit kasutusaega. Lisaks toetab toode magnetlaadimist – saate aku hõlpsalt eemaldada ja selle energiat täiendada. Umbes 2 tunni pärast on pintsel uuesti kasutamiseks valmis. Lisaks võimaldab kaasasolev kronstein kinnitada seadme seinale nii, et see oleks alati käepärast. Pintsel toimib ka vannitoa kaunistusena ega võta duši all ega vanni kohal palju ruumi.

Kaasas

  • massaažihari
  • pea DuPont harjastega
  • pesulapp õrnaks puhastamiseks
  • silikoonist pea
  • kooriv pea
  • laadimiskaabel
  • seinakinnitus
  • magnetiline laadimisadapter
  • kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel CB-11D
Värv roosa
Aku mahutavus 1200 mAh
Nimipinge 3,7 V
Hinnatud jõud 4,5 W
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Töötunnid 60-120 min.
Veekindel IPX7
Materjal Silikoon FDA
Kaal OKEI. 255
Mõõtmed 306 x 83 x 66 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles