Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU ZTM1 ZigBee temperatuuri- ja niiskusandur

IMOU ZTM1 ZigBee temperatuuri- ja niiskusandur
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1462621
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Temperatuuri- ja niiskusandur IMOU ZTM1

Tagada valitud ruumis optimaalsed tingimused. Selles aitab sind nutisensor IMOU ZTM1, mis mõõdab täpselt temperatuuri ja niiskust – mõõtmistulemused leiad sisseehitatud ekraanilt või Imou Life äpist. Toote täpsus on 0,3°C ja seda on väga lihtne paigaldada. Samuti saate seda kombineerida teiste seadmetega ja luua nutikaid stseene nende töö automatiseerimiseks.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/2

Mugav juurdepääs teabele

Hoidke sõrme pulsil ja nautige lihtsat juurdepääsu kõige olulisemale keskkonnateabele. IMOU andur võimaldab teil kontrollida temperatuuri ja niiskuse taset kahel viisil - sisseehitatud LCD-ekraani või spetsiaalse rakenduse kaudu. Seade võimaldab juurdepääsu ka ajaloolistele andmetele (kuni aasta tagasi), nii et saate tagada, et teie tehtud muudatused annavad soovitud efekti.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/8

Asetage see ükskõik kuhu

Seadet on äärmiselt lihtne paigaldada. See on varustatud spetsiaalse alusega, nii et selle saab asetada lauale, riiulile või köögi töötasapinnale. Kas eelistate andurit seinale kinnitada? Pole probleemi, kasutage lihtsalt kaasas olevat 3M kleebist.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/6

Pikk tööaeg

Toote toiteks on vaja ainult 2 AAA patareid, mis on kaasas. Veelgi enam, seade võib vastu pidada kuni aasta, enne kui see tuleb välja vahetada! Samuti ei pea te muretsema, et andur äkki lakkab töötamast. Sisseehitatud ekraanilt leiate infot aku oleku kohta ning selle lõppedes saate telefoni teate.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/3

Rohkem funktsioone rakendusega

Lisage toode rakendusse Imou Life ja nautige palju lahedaid funktsioone. Näiteks saate anduri ühendada teiste seadmetega. Pange oma konditsioneer ja õhuniisutaja automaatselt tööle, kui temperatuur ületab teatud taseme ja siseruumide õhuniiskus oluliselt langeb! Samuti saate kasulikke teatisi ja pääsete juurde ajaloolistele andmetele.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/9

Muljetavaldav täpsus

IMOU andur üllatab teid oma mõõtmiste täpsusega. Seade mõõdab temperatuuri täpsusega 0,3°C ja niiskust suhtelise õhuniiskuse ±2-3% täpsusega. Nii tead alati, millised tingimused konkreetses ruumis valitsevad. Ära karda suuri vigu! Lisaks saate kohe teada, kui õhuniiskus ja temperatuur ületavad seatud taseme.

IMOU/IOT-ZTM1-EU/7

Kasti

  • 1x temperatuuri ja niiskuse andur
  • 1x kinnitusklamber
  • 1x 3M kleebis
  • 2 AAA patareid
  • 1x kiirjuhend
Bränd IMOU
Mudel ZTM1
Tööpinge 3V DC
Ooterežiimi vool ≤ 30 µA
Paigaldamine Võib kinnitada seinale või asetada tasasele pinnale
Töötunnid u. 1 aasta
Toiteallikas 2 AAA patareid
Töövool ≤ 30 mA
Töötemperatuur -10°С kuni 55°С
Mõõtmed Φ61 x 23 mm
Suhtlusstandard ZigBee
Edastamise võimsus ≤ 15 dBm
Edastamise sagedus 2,4 GHz
Vahemik Kuni 1200 m (väljas)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles