Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU ZP1 ZigBee intelligentne liikumisandur

IMOU ZP1 ZigBee intelligentne liikumisandur
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1462625
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liikumisandur Imou ZP1

Liikumisandur on seade, mis muudab teie töö kodus lihtsamaks. See tuvastab inimkeha kiiratava infrapunavalguse, tajudes inimese kohalolekut. Nii suudab see tuvastada võimaliku sissetungija ja anda häire. Veelgi enam, saate anduri integreerida näiteks oma kodus nutika valgustusega, nii et liikumise tuvastamisel lülituvad konkreetse ruumi tuled automaatselt sisse. Vaata, kui mugav see on! Seadet on lihtne paigaldada ja sellel on pikk kasutusiga.

IMU/IOT-ZP1-EU/2

Intelligentne liikumistuvastus

Seade töötab 2,4 GHz võrgus ja kasutab Zigbee protokolli, tagades usaldusväärse ühenduse ja häireteta edastuse. Nutivalgustusega kombineerituna saab anduri paigaldada näiteks keldrisse ja valgus lülitub sisse kohe, kui andur liikumist tuvastab. Veelgi enam, kui keegi satub anduri levialasse, saate kohe oma telefoni teate. Nüüd ei jää miski teie tähelepanust kõrvale.

IMOU/IOT-ZP1-EU/3

Lihtne paigaldus ja vastupidav disain

Seade on kvaliteetselt valmistatud – see ei karda äärmuslikke temperatuure, mistõttu saab edukalt töötada välitingimustes. Selle paigaldamine ei tekita teile vähimatki probleemi. Märkus. Andur saavutab maksimaalse efektiivsuse, kui see on paigaldatud umbes 2,2 meetri kõrgusele maapinnast. Tänu elegantsele disainile sobib andur suurepäraselt peaaegu igasse interjööri. Pealegi on seade varustatud liitiumakuga, mis tagab anduri töö kuni aastaks!

IMOU/IOT-ZP1-EU/7

Suurenenud turvatunne

Kas teie lapsed kardavad pimedust? Nüüd saate lasta tulel automaatselt sisse lülitada niipea, kui nad voodist tõusevad. Andur suudab tõhusalt eemale peletada ka potentsiaalse sissemurdja ja anda valju häiresignaali, kui tuvastatakse soovimatu liikumine. Las kõik leibkonnaliikmed tunnevad end Yimouga turvaliselt!

IMOU/IOT-ZP1-EU/5

Komplekti sisu

  • 1x liikumisandur
  • 1x 3M kleebis
  • 1x kiirjuhend
Tootja IMOU
Mudel ZP1
Juhtmeta protokoll Zigby
Edastamise sagedus 2,4 GHz
Tööpinge 3V DC
Paigaldusmeetod seinakinnitus
Madalpinge alarm 2,7 V
Ooterežiimi vool ≤15 µA
Edastamise võimsus ≤15 dBm
Töövool ≤25 mA
Töötemperatuur -25°С - 55°С
Suurus 48,4 x 53,4 mm
Suhtluskaugus 200 m (avatud ruum)
Vastuvõtu tundlikkus -96 dBm
Tuvastamisulatus 8 m
Tuvastamisnurk 90°
Paigalduskõrgus 2,2 m
Aku mudel CR123V
Aku kestvus > 1 aasta (20 korda päevas)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles