Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU ZL1 ZigBee intelligentne üleujutusandur

IMOU ZL1 ZigBee intelligentne üleujutusandur
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1462624
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Üleujutusandur IMOU ZL1

Ärge laske talitlushäirel tekitada rohkem kahju kui vaja. Kasutage IMOU andurit ja kontrollige, et pesumasinast või sifoonist ei lekiks vett. Seade ei vaja installimist ja saate selle paigutada kõikjale, kus soovite seda juhtida. Seadme allosas on kaks veeandurit, mille tuvastamisel aktiveeritakse alarm, mille kohta saate infot oma telefoni.

IMU/IOT-ZL1-EU/6

Lihtne ja mugav kasutamine

Saate seadme paigutada kõikjale. See ei vaja kokkupanekut ega täiendavat konfiguratsiooni. Lisaks saate hõlpsalt reguleerida vee kõrgust, mida andur peaks teile näitama. Seadmel on IP66 kaitseklass, nii et te ei pea kartma, et suured lekked seda kahjustavad. Täiendava mugavuse huvides saate anduri siduda teiste oma kodu nutikate funktsioonidega, näiteks valgustusega. Öösel lekke korral töötate tõhusamalt, kui tuled lülituvad automaatselt sisse.

IMOU/IOT-ZL1-EU/8

Kiire lekketeave

Seade töötab 2,4 GHz Wi-Fi võrgus ja kasutab usaldusväärset Zigbee protokolli, mis tähendab stabiilset ja häireteta edastamist. Kui teie seade on baasiga seotud, saate oma telefoni märguandeid vastu võtta olenemata sellest, kus te viibite. Asetage andur haavatavasse kohta ja nautige meelerahu. Kui olete teavitanud, jõuate kindlasti õigeks ajaks koju, enne kui suuremat kahju tehakse!

IMOU/IOT-ZL1-EU/2

Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema selle pärast, et seade keeldub kuuletumast kõige ebasobivamal hetkel. Seade kasutab CR2032 liitiumakut, mille kasutusiga on umbes 1 aasta. Andur teavitab teid rakenduses, kui aku on vaja välja vahetada.

IMOU/IOT-ZL1-EU/5

Kaasas

  • 1x veelekke andur
  • 1x 3M kleebis
  • 1x ümar nuga
  • 1x kiirjuhend
Tootja IMOU
Mudel ZL1
Suurus Φ50x18mm
Tööpinge 3V DC
Töötemperatuur -14°F kuni +131°F
Töövool ≤30mA
Aku kestvus > 1 aasta (20 korda päevas)
Juhtmeta protokoll Zigby
Edastamise sagedus 2,4 GHz
Suhtluskaugus 200 m
Ooterežiimi vool ≤10 µA
Edastamise võimsus ≤15 dBm
Madalpinge alarm 2,6±0,2 V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles