Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU ZGA1 ZigBee intelligentne gaasiandur

IMOU ZGA1 ZigBee intelligentne gaasiandur
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1462622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Gaasidetektor IMOU ZGA1

Hoidke oma kodu turvaliselt. IMOU ZGA1 andur mõõdab maagaasi (LNG, LNG, metaan) kontsentratsiooni reaalajas ning kui see ületab teatud piiri, siis saad sellest kohe teada - kostab heli- ja valgusalarm ning saad ka teatis. oma telefonis. Seadme täpsus on ±3% ja mõõtmisvahemik 0-100% LEL. Samuti saate seda kombineerida teiste nutiseadmetega ja automatiseerida nende tööd.

IMOU/IOT-ZGA1-EC/1

Teie turvalisuse huvides

Võite olla kindel: gaasilekke korral saate sellest kohe teada teie ja teie lähedased. Kui metaani kontsentratsioon õhus ületab teatud taseme, saate koheselt oma telefoni teate ning andur käivitab valgus- ja helisignaali (ca 85 dB helitugevus). Nii saavad kõik murettekitavast olukorrast kohe teada!

IMOU/IOT-ZGA1-EC/2

Erakordne täpsus

Hoidke sõrme pulsil – andur on muljetavaldavalt täpne, nii et te ei pea muretsema suurte mõõtmisvigade pärast. ZGA1 täpsus on umbes 3% ja mõõtmisvahemik 0–100% LEL. Kõik see tähendab, et kui midagi murettekitavat juhtub, tuvastab seade selle kohe ja teavitab teid sellest.

IMOU/IOT-ZGA1-EC/3

Suurepärane ehituskvaliteet

Andur on valmistatud vastupidavast leegiaeglustavast plastikust, nii et see töötab hästi peaaegu igas olukorras – ei pea muretsema, et see saab kahjustada. Veelgi enam, seade suudab oma seisukorda automaatselt kontrollida – kui miski kulub või lakkab töötamast, saad sellest kohe teada.

IMOU/IOT-ZGA1-EC/6

Kasutage rakenduse pakutavaid funktsioone

Uurige, mida rakendusel Imou Life on pakkuda. Lisage sellele oma andur, et saada märguandeid, muuta mugavalt seadeid ja linkida see teiste IMOU toodetega. Nii on võimalik näiteks veenduda, et kui metaani kontsentratsioon õhus ületab teatud piiri, kostab automaatselt häiresireen. Koguge oma seadmed ühte kohta ja hallake neid ilma akende vahel vahetamata!

IMOU/IOT-ZGA1-EC/5

Kasti

  • 1x gaasiandur
  • 1x 3M kleebis
  • 1x kruvi ja tüübel
  • 1x toiteadapter
  • 1x kiirjuhend
Bränd IMOU
Mudel ZGA1
Tööpinge 12 VDC
Ooterežiimi vool ≤ 100 mA
Töövool ≤ 150 mA
Töötemperatuur -25°С kuni 55°С
Paigalduskoht Sein/lagi
Juhtmevaba standard ZigBee
Edastamise sagedus 2,4 GHz
Vahemik Kuni 200 m
Vastuvõtu tundlikkus -96 dBm
Häire kontsentratsioon 8% LEL (gaas)
Tuvastatav gaas Maagaas (CNG, LNG, metaan)
Mõõtmise täpsus ± 3% LEL
Mõõtmed Φ86 x 29,6 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles