Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU ZE1 ZigBee juhtmevaba nupp

IMOU ZE1 ZigBee juhtmevaba nupp
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1462627
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta lüliti

IMOU ZE1 on Zigbee protokollil põhinev juhtmevaba häirelüliti. Saate toote paigaldada seinale või paigaldada kõikjale - selle leviala on kuni 200 meetrit. Seadet saab kasutada targa kodu automatiseerimiseks või laste ja eakate turvalisuse tagamiseks. Mobiilirakenduse IMOU Smart abil saate hõlpsasti seadistada ühe nupuvajutusega vallanduvaid sündmusi, nagu näiteks tulede sisse- või väljalülitamine, äratusheli andmine või abi vajamise korral nutitelefoni märguannete saatmine.

IMOU/IOT-ZE1-EC/2

Lisamugavused

Seadmel on pikk tööaeg – liitiumaku CR2032 kasutusiga on veidi üle aasta. Kui see tuleb välja vahetada, teavitatakse teid sellest automaatselt. Veelgi enam, teid hoitakse iga sündmusega kursis telefoni rakenduse kaudu, nii et teil on täielik kontroll teie kodus toimuva üle. Lüliti ühendub IMOU juhtpaneeliga, võimaldades juhtida nutiseadmeid lihtsalt ja mugavalt.

IMOU/IOT-ZE1-EC/6

Kutsuge abi ühe klõpsuga

Kas hoolitsete haige vanema eest? Või mängivad teie lapsed toas üksi? Hädaolukorras saab teid teavitada olemasolevast ohust. Piisab, kui vajutada abivajaja nuppu ja erirakendus annab kohe märku. Lubage oma leibkonnal end ZE1 lülitiga turvaliselt tunda!

IMOU/IOT-ZE1-EU/1

Tootja IMOU
Mudel IOT-ZE1-EU
Juhtmeta protokoll Zigby
Edastamise võimsus ≤ 15 dBm
Pinge 3V DC
Paigaldamine Laud/sein
Aku kestvus 1 aasta (sagedusega 20 korda päevas)
Edastamise sagedus 2,4 GHz
Suhtluskaugus 200 m
Vastuvõtu tundlikkus -96 dBm
Töötemperatuur -25 ℃ - 55 ℃
Suurus Mõõdud 50 x 16 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles