Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IMOU N300 WiFi-ruuter

IMOU N300 WiFi-ruuter
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Imou
Kauba ID: 1676458
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

IMOU N300 WiFi-ruuter

IMOU N300 WiFi-ruuter pakub traadita ühenduse kiirust kuni 300 Mbps. Samuti toetab see 2 töörežiimi ja võimaldab teil luua isikupärastatud Interneti kasutamise ajakava. Seadet on lihtne seadistada ja see ühildub IPv6 protokolliga, tagades valmisoleku tulevaste internetistandardite jaoks. See pakub täiustatud turvafunktsioone, sealhulgas WPS-krüptimist ja WISP-režiimi.

IMOU/HR300/2

Usaldusväärne Interneti-juurdepääs

Mudel N300 kasutab IEEE 802.11b/g/n standardit, pakkudes muljetavaldavat traadita ühenduse kiirust kuni 300 Mbps. See on ideaalne lahendus nõudlikele kodurakendustele, nagu kõrglahutusega voogesitus ja võrgumäng.

IMOU/HR300/1

Lihtne paigaldus

IMOU N300 ruuteri installimine võtab vaid mõne minuti. Konfigureerimisprotsess on kiire ja intuitiivne, võimaldades teil seadistada turvalise traadita võrgu, ilma et oleks vaja täiendavaid tehnilisi teadmisi.

IMOU/HR300/6

WPS-i turvalisus

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funktsioon võimaldab seadmel hõlpsat ja turvalist võrku ühendada. Lihtsalt vajutage spetsiaalset WPS-nuppu, et kiiresti võrguga ühendust luua ilma keerulisi paroole sisestamata.

IMOU/HR300/5

IPv6 ühilduvus

Ühilduvus uusima Interneti-protokolli IPv6-ga on ruuter valmis tulevaste standardite jaoks ja võimaldab teil pääseda juurde Interneti-teenuse pakkujate pakutavatele kaasaegsetele teenustele.

IMOU/HR300/4

Ajakava planeerimine

Wi-Fi ruuteriga IMOU N300 saate seadistada seadme töö ajakava, lülitades selle kindlaksmääratud aegadel automaatselt sisse ja välja. See lahendus aitab minimeerida elektriarveid ja võimaldab jälgida laste internetis veedetud aega.

IMOU/HR300/3

2 töörežiimi

Teil on juurdepääs 2 töörežiimile. Esimeses režiimis pakub ruuter standardseid funktsioone, luues Wi-Fi võrgu erinevate koduseadmete ühendamiseks. Teises režiimis, mida nimetatakse kliendirežiimiks, saab see juhtmevabalt ühendada Interneti-teenuse pakkuja (ISP) võrkude või pääsupunktidega (AP), võimaldades teil Interneti-juurdepääsu jagada. See kaherežiimiline funktsioon pakub suuremat paindlikkust võrgu konfigureerimisel ja laiendab seadme kasutusvõimalusi.

Tootja IMOU
Mudel N300
Võrguport 1x FE WAN + 3x FE LAN
Nupp 1x WPS / lähtestamine
LED indikaator Kahevärviline (punane ja roheline)
WAN-ühenduse tüüp PPPoE/dünaamiline IP/staatiline IP
VPN PP2P, L2TP
QoS Jah
Juhtimine Veebi kasutajaliides
DDNS Jah
DMZ Jah
Pordi edastamine Jah
UPnP Jah
Sagedus 2,4 GHz
Protokoll IEEE 802.11b/g/n
Wi-Fi kiirus 300 Mbps
Wi-Fi antennid 2 välist antenni 5dBi
Traadita turvalisuse tugi WPA-PSK/WPA2-PSK; Varjatud SSID tugi
Muud traadita ühenduse funktsioonid Wi-Fi ajakava
Toiteadapter DC12V0,5A
Mõõtmed 172 x 121 x 33 mm
Töötemperatuur -10°C kuni 40°C
Säilitustemperatuur -20°C kuni 70°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles