Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ilford Sprite 35 II Kompaktne filmikaamera 35 mm Must, hõbedane

  • 74.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25 €
Kaubamärgid Ilford
Kauba ID: 1759274
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ilford Sprite 35-II on lõbus ja taskukohane viis analoogfotograafiaga tegelemiseks!

On palju häid põhjuseid, miks mõned armastavad filmiga loodud fotode autentset välimust ja tunnet; seal on ka distsipliin, mille kohaselt tuleb töötada ainult 24 või 36 säritusega, ja ootus, et rull tuleb välja töötada. Siis on soov aeglustada digitehnoloogia järeleandmatut tempot ja kohest rahuldust

1960. aastatel olid vähesed kaamerad lihtsamad kasutada ja soodsamad kui Sprite 35. Unustage säriajad, ava või valgusmõõturid – laadige lihtsalt filmirull, vajutage päästikunuppu ja vajutage filmihooba. See oli atraktiivne kaamera inimestele, kes soovisid jäädvustada paar pilti ilma õigete seadete pärast pead murdmata.

Ilford Sprite 35-II jätkab seda pärandit ja vastab nende inimeste vajadustele, kes katsetavad 35 mm filmiga ja otsivad lihtsat kaamerat. See on samm edasi kui ühekordselt kasutatavad kaamerad ja korduvkasutatavana ei tekita see lisajäätmeid.

Kaameral on fikseeritud säriaeg (1/120 s) koos 31 mm ühe elemendiga f9 fikseeritud fookusega lainurkobjektiiviga, mis sobib suurepäraselt enamiku hästi teravustatud päevavalgusstseenide jäädvustamiseks, ning sellel on ka sisseehitatud 15-sekundiline välklamp. taaskasutusaeg öiseks pildistamiseks.

Kasutajad saavad Sprite 35-II laadida oma lemmikfilmiga, olgu selle värviline negatiivne või mustvalge, võimaldades neil jäädvustada kiireid hetkvõtteid või meeleolukaid ühevärvilisi stseene. Kaameral on käsitsi filmi edasikerimise hoob, et liikuda läbi iga särituse ja kerida rulli tagasi, kui film on valmis.

See on äärmiselt kerge ja kompaktne, kaalub vaid 122 grammi ja mõõtmetega 119 mm (laius) x 67 (kõrgus) x 44 mm (D). See on saadaval musta ja musta ja hõbedase versioonina. Ilford Sprite 35 II. Kaamera tüüp: Kompaktfilmkaamera, Filmi tüüp: 35 mm, Filmi kiiruse seadistus (ISO): 200 - 800. Objektiivi läbimõõt: 3,1 cm, Objektiivi tüüp: Lainurk. Lähim teravustamiskaugus: 1 m. Kaamera katiku tüüp: Mehaaniline, Kaamera säriaeg: 120 s. Toote värv: must, hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles