Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

iiyama kaamera 4K UHD 120-kraadine (FOV), 8MP STARVIS sensor, 5x suum, 2D/3D mürasummutus, automaatne kadreerimine, 2x mikrofon 4m häälevõtuga, lihtne kinnitus, privaatsuskatik, ühendus USB-C~USB-A, kaugjuhtimispult ( OSD)

  • 248.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 83 €
Kaubamärgid Iiyama
Kauba ID: 1641159
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Stiilne ja diskreetne professionaalne 4K veebikaamera sisseehitatud mikrofoni, 5x digitaalse suumi, 120° vaatevälja (FoV) ja automaatse jälgimisega
See stiilne professionaalne 4K veebikaamera 5x digitaalse suumi ja sisseehitatud mikrofoniga viib teie videokonverentsid uuele tasemele. 120° vaatevälja ja 5x suumiga UC-CAM10PRO-1 tagab sensatsioonilise, sujuva ja detailse pildi. Veebikaameral on kaks sisseehitatud mikrofoni, mis tuvastavad heli kuni 4 meetri kauguselt, nii et võite olla kindel, et koosolekute ajal on kõiki kuulda. See kompaktse suurusega kaamera koos privaatsuskattega sobib ideaalselt igasse ruumi – olgu selleks siis väike kogunemisruum või koosolekuruum. 14° kalde reguleerimise funktsiooniga saab kaamerat kohandada vastavalt teie vajadustele ja kohandada seda teie individuaalse ruumiga.

120° vaateväli
Vaateväli tähendab vaadeldavat ala, mida läbi kaamera objektiivi näeb. See tähendab otse, kui suur osa teie koosolekuruumist on eemalt liituvatele osalejatele nähtav. 120-kraadine FoV on õige lahendus enamiku tavaliste koosolekuruumide jaoks.

2D ja 3D digitaalne müra vähendamine
Kõrget pildikvaliteeti pakkudes tagavad need kaks pildimüra vähendamise tehnoloogiat videote ja fotode jaoks terava ja selge visuaali.

Automaatne kadreerimine
Intelligentse näotuvastuse ja hääle lokaliseerimisega jälgib kaamera kõnelejat ja lülitub sujuvalt saatejuhtide vahel, kohandades end automaatselt vastavalt osaleja asukohale ja arvule. See mitte ainult ei tuvasta ja suumib koosolekul osalejaid, vaid jälgib ka kõnelejaid, kui nad ruumis liiguvad.

Selge, terav ja loomulik heli
Täiustatud müravähendusalgoritmiga integreeritud 2-elemendiline mikrofoni massiiv tuvastab heli kuni 4 meetri kauguselt, pakkudes kvaliteetset heli, mis ei sisalda häirivat taustmüra ega moonutusi.

Mitme nurga all pöörlemine
Mitmekülgse kinnitusega kaamera pakub 360-kraadist horisontaalset pöörlemist koos 14-kraadise kaldenurga reguleerimisega, mis võimaldab teil hõlpsalt reguleerida kaamera asendit ja kiiresti muuta fookuspunkti.

Lihtne seadistada
Sujuv ühendus Bluetoothi, USB-kaabli või helikaabli kaudu. Veebikaamera hakkab pärast ühendamist kohe tööle.

Ühilduvus
See kaamera, mis ühildub mis tahes teie valitud konverentsitarkvaraga, pakub probleemideta tööd Zoomi, Skype'i, Microsoft Teamsi ja teistega.

Omadused
360 kraadi; pöörlev alus Jah
Automaatne säritus Jah
Brändi nimi iiyama
Brutokaal (pakk, kg) 0.5
Diagonaalne vaateväli 120
Digitaalne suum 5
Fikseeritud fookus Jah
Kaamera HD tüüp 4K Ultra HD
Kogus 1
Komplektis kaugjuhtimispult Jah
Kõrgus (pakendis, cm) 12.4
Laius (pakend, cm) 16.2
Maksimaalne kaadrisagedus 30
Maksimaalne video eraldusvõime 2160 x 1080
Megapiksline (umbes) 8.46
Mikrofoni vastuvõtuulatus 4
Mikrofonide arv 2
Netokaal (toode, kg) 0.21
Paigaldustüüp Seisma
Pöörlev Jah
Salvestus USB kiirus Jah
Sügavus (pakend, cm) 9
Suumimisvõimalus Jah
Tavaline teravustamisulatus 8
Toetatud videorežiimid 1080p
Toote kõrgus 7.5
Toote laius 8
Toote sügavus 5.3
Toote värv Must
Ühendused (2) USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles