Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ICY BOX IB-RD3620SU3 kettamassiivi töölaud, must

ICY BOX IB-RD3620SU3 kettamassiivi töölaud, must
Laos
  • 152.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 51 €
Kaubamärgid Icy Box
Kauba ID: 1775547
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Hea meeskond
Pole vahet, kas soovite ühendada arvuti või Maciga, selle kahekordse 3,5" HDD andmežonglööri saamiseks on vaja ainult ühte kaablit, USB 3.0 või eSATA. Saadaval on RAID 0, 1 ja JBOD.

Mugav vahetus
Kõvakettad saab ilma tööriistadeta seadmesse sisse ehitada ja sellest ka lahti võtta. See saavutatakse HotSwapi ja Plug & Play toega. Täiendav draiveri installimine pole vajalik.

Kuulake nõela kukkumist
IB-RD3620U3 on väga vaikne tänu kvaliteetse alumiiniumkorpuse passiivsele soojusjuhtivusele. Lisaks on karbis kaasas reguleeritud temperatuuriga ventilaator, mis tagab alati jaheda temperatuuri hoidmise. Ventilaatorit saab seadistada kolme pöörete arvu eelseadistusse.ICY BOX IB-RD3620SU3. Salvestusseadme liides: Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III. Šassii tüüp: lauaarvuti. Seadmeklass: kodu ja kodukontor. Toetatud salvestusdraivide arv: 2, Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD, Toetatud salvestusseadmete liidesed: Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III, Toetatud salvestusseadmete suurused: 3,5". Laius: 126 mm, Sügavus: 215 mm, Kõrgus : 166 mm, Kaal: 1,11 kg Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles