Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ICY BOX IB-DK2262AC juhtmega USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C-tüüpi antratsiit

  • 180.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 60.33 €
Kaubamärgid Icy Box
Kauba ID: 1764579
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vastupidav alumiiniumist disain
IB-DK2262AC tugev korpus on valmistatud tugevast alumiiniumisulamist, mis muudab selle korpuse vastupidavamaks kui tavalised alumiinium- või plasttooted, kaitstes tõhusalt dokkimisjaama ja varustades seda mitmesuguste kasutustingimuste jaoks. Alumiiniummaterjal ja jahutusribidega jahutusradiaatori konstruktsioon toetavad soojuse hajumist, tagades suurepärase passiivse jahutusefekti ja kaitsevad seadet ülekuumenemise eest isegi intensiivse kasutamise korral.

Kolmekordne videoväljund
IB-DK2262AC pakub kuni kolme erineva eraldusvõimega videoliidest kahe HDMI® ja ühe VGA ühendusega, võimaldades samaaegselt ühendada HDMI® ja VGA kuvaseadmeid laiendusrežiimis. See saavutatakse tipptasemel tehnoloogiate, nagu DisplayLink® ja DisplayPort™ Alt Mode kombineerimisega.

LAN-port – kiire ja turvaline
Traadita seadmeid on kindlasti mugavam ja hea kasutada paljudes olukordades ning ometi on paremaid võimalusi, kui vajad näiteks suurt andmeedastuskiirust. Lisaks on juhtmega ühendused turvalisemad kui traadita ühendused. Eriti kui te ei soovi või ei saa WLAN-i kaudu saadaolevaid turvameetmeid täielikult ära kasutada, pakuvad LAN-ühendused vähem riske. Siis on Etherneti liides parim viis failide edastamiseks kõrge turvalisuse ja maksimaalse edastuskiirusega seadmete vahel.ICY BOX IB-DK2262AC. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Hostiliides: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C, USB Toiteedastus kuni: 55 W. Etherneti LAN andmeedastuskiirus: 10 100 1000 Mbit/s. Toote värv: Antratsiit, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), SD, HD tüüp: 4K Ultra HD. Toiteallika tüüp: AC, AC sisendpinge: 100-240 V, AC sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 11, Windows 8, Muud toetatud operatsioonisüsteemid: ChromeOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles