Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HyperIce Venom 2 Õlamassaažiseade Õlad Must

HyperIce Venom 2 Õlamassaažiseade Õlad Must
Laos
  • 307.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 102.66 €
Kaubamärgid Hyperice
Kauba ID: 1759755
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kuumus. Massaaž. Õndsus.
Venom 2 Shoulder by Hyperice on kõige arenenum kuumutus- ja massaažimähis turul. Venom 2 Shoulder, mis on loodud HyperHeat™ tehnoloogiaga ühtlaseks ja ühtlaseks kuumutamiseks, soojeneb 6 korda kiiremini kui tavaline soojenduspadi, pakkudes valusatele lihastele kohest rahustavat leevendust.

Kiire. Kuum. Leevendus.
Seade, mis kuumeneb nii kiiresti, et see jätab teie õlale peaaegu koheselt kergendustunde. Venom 2 õla pindala on kaks korda suurem kui originaal ja sellel on meie uus HyperHeat™ tehnoloogia, mis tagab ühtlasema ja ühtlasema soojuse jaotuse töödeldud alal.

Ülim kombinatsioon
Kolm kuumuse taset, mis on ühendatud kolme erineva vibratsioonimustriga, võimaldavad teil kohandada rahustavat massaaži vastavalt teie vajadustele. See kombinatsioon aitab leevendada stressi ja pingeid õlas, leevendada valulikkust, lõdvendada lihassõlmi ning säilitada paindlikkust ja liikumisulatust kogu päeva jooksul.

Premium materjalid ja disain
Venom 2 Shoulderil on värskendatud kasutajaliides ja mugav, kerge neopreenmähis, mis pakub uskumatut jõudlust, paremat istuvust ja võrratut kohandamist. Pikendatud 3-tunnine aku tööiga, uued rihmad kohandatud istuvuse tagamiseks ja Bluetooth®-ühenduvus kaugjuhtimispuldi rakendusega Hyperice võimaldavad teil kõikjal soojalt mähkida – nagu ei kunagi varem.HyperIce Venom 2 Shoulder. Toiteallika tüüp: Aku, Tööaeg: 180 min. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles