Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HYPER HDM1H sülearvuti dokk / pordi replikaator USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C-tüüpi roostevaba teras

HYPER HDM1H sülearvuti dokk / pordi replikaator USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C-tüüpi roostevaba teras
Pole laos
  • 168.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56.33 €
Kaubamärgid Hyper
Kauba ID: 1895342
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvuge uusima viisiga, kuidas laiendame M1 MacBooki ühenduvust. Kahe 4K HDMI 10-ühes USB-C jaoturiga saate laiendada 4K-videoga kahele kuvarile, pääsedes samal ajal ligi 10 olulisele pordile, sealhulgas USB-C, HDMI, USB-A ja palju muud. Nautige fotode välklambi edastamist, seadme kiiret laadimist ja kahe HDMI-ekraani laiendamist – kõike seda ilma tülikaid draivereid alla laadimata. Lisaks ühildub see täielikult MacBook Air/Pro (M1 ja Inteli toega) seadmetega, Windowsi arvutiseadmete ja Chromebooki seadmetega.

Laiendage kahte 4K-kuvarit
Andke oma M1 MacBookile, PC-le või Chromebookile võimalus ühendada kristallselge 4K HDMI-videoga kahe laiendatud monitoriga.

Lihtne draiverita seadistamine
Vaid mõne sekundi pärast ühendage jaotur oma seadmega USB kaudu ja näete kohe oma töölaual HyperDisplay Appi ikooni. Lihtsalt topeltklõpsake seda ja oletegi alustamiseks valmis.

Nautige 10 olulist porti
Muutke oma M1 sujuvalt võimsaks tööruumiks 4K 60Hz ja 4K 30Hz HDMI-videoportide, USB-C 100W toiteedastuspordi, MicroSD/SD-pesade, kahe USB-A 5Gbps-pordi, 3,5-millimeetrise kombineeritud helipistikuga kõrvaklappide jaoks ja palju muud. .

Edastage kiiresti foto-/videofaile
Mis tahes andmete, fotofailide või videofailide jaoks, mida peate edastama, võimaldavad meie UHS-I-st MicroSD-/SD-pesadele need üles laadida või saata ülikiire 104 MB/s.

Seadmete kiire laadimine
Nautige oma M1 MacBooki kiiret sisselülitamist kuni 85 W läbilaskevõimega meie USB-C 100 W PD laadimispordiga.HYPER HDM1H. Hostiliides: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C, USB Toide Tarne kuni: 100 W. Toote värv: Roostevaba teras, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), SD, HD tüüp: 4K Ultra HD. Laius: 125 mm, Sügavus: 17 mm, Kõrgus: 67 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles