Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Õhukvaliteedi andur Sensibo elemendid

Õhukvaliteedi andur Sensibo elemendid
Laos
  • 113.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38 €
Kaubamärgid Sensibo
Kauba ID: 1806560
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sensibo Elements õhukvaliteedi andur

Sensibo Elements Air Quality Sensor on igas kodus hädavajalik seade, mis hoolitseb oma elanike tervise ja mugavuse eest. Täiustatud Sensibo Elementsi tehnoloogiaga tagab see õhukvaliteedi pideva jälgimise, saates teateid saasteainete tuvastamisel. Seade pakub intuitiivset rakendust koos kasulike diagrammidega ning selle sisseehitatud LED-tuli, mis muudab värvi koos muutuva õhukvaliteediga, annab märku, kui on vaja tegutseda. Lisaks muudab ühilduvus populaarsete hääleassistentide ja nutikate kodurakendustega selle veelgi funktsionaalsemaks.

Reaalajas õhukvaliteedi tulemused

Seade Sensibo Elements annab reaalajas teavet teie kodu õhukvaliteedi kohta, võimaldades kiiresti reageerida muutuvatele tingimustele. See funktsioon tagab, et kasutajad hingavad puhast õhku, mis on tervisele ülioluline, eriti suletud ruumides.

Üksikasjalikud saastekaardid

Rakendus Sensibo Elements sisaldab üksikasjalikke diagramme, mis näitavad erinevate saasteainete taset. See muudab õhukvaliteedi eri aegadel jälgimise ja analüüsimise lihtsaks, aidates kaasa kodukeskkonna parandamise tegevuste kavandamisele.

Intuitiivne ja minimalistlik rakendus

Rakendus Sensibo Elements paistab silma oma intuitiivsuse ja minimalistliku disaini poolest, muutes selle kasutamise lihtsaks ja nauditavaks. Kasutajad pääsevad kiiresti juurde kogu vajalikule teabele, ilma tarbetute komplikatsioonideta, näiteks õhukvaliteedi graafikutele.

Voice Assistant ühilduvus

Andur ühildub populaarsete hääleassistentidega nagu Amazon Echo (Alexa), Google Home, Apple HomeKit, aga ka SmartThingsi ja IFTTT rakendustega. See võimaldab hõlpsasti integreerida targa kodu ökosüsteemiga, pakkudes veelgi kõrgemat kontrolli ja mugavust.

Paki sisu

Õhukvaliteedi andur

Alus

Toiteadapter

Bränd Sensibo
Mudel Elemendid
Läbilaskevõime 15-20 MB/kuus
Andurid PM2,5, temperatuur, niiskus, TVOC, CO2 ekvivalent, EtOH ekvivalent, IAQ, formaldehüüd, CO2
Ühenduvus Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, madala energiatarbega Bluetooth, DHCP või staatiline IP-aadress, SSL-krüptimine
Mõõtmed 115 x 115 x 29 mm
Hääleabilised Amazon Echo (Alexa), Google Home, Apple HomeKit, SmartThings, IFTTT, avatud API
Ühilduvus iOS, Android, veeb (HTML5)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles