Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Õhufritüür LEACCO AF018

  • 79.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.66 €
Kaubamärgid Leacco
Kauba ID: 1610525
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LEACCO 5,5L 1350W AF018 õlivaba fritüür

Õlivaba fritüür LEACCO AF018 on suurepärane lahendus terviseteadlikule toiduvalmistamise entusiastile. Suure 5,5-liitrise mahu ja 1350 W võimsusega seade ei taga mitte ainult tõhusust, vaid ka mitmekülgsust teie lemmikroogade valmistamisel. Varustatud kaasaegsete tehnoloogiatega, nagu 3D kuuma õhu tsirkulatsioon ja 360° vaade, tagab suurepärased tulemused minimaalse õlikasutusega. Lisaks muudavad selle lihtne puhastamine ja intuitiivne kasutamine ideaalseks igasse kööki.

3D kuuma õhu tsirkulatsioon

Fryer LEACCO AF018 sisaldab 3D kuuma õhu tsirkulatsioonitehnoloogiat. See võimaldab roogasid ühtlaselt küpsetada, pakkudes väljast krõbedust, säilitades seest õrnuse. See omadus muudab iga roa mitte ainult maitsvaks, vaid ka tervislikuks, vähendades vajadust täiendava õli järele.

Läbipaistvus ja kontroll

360° vaatefunktsiooniga on kasutajatel võimalus jälgida oma toitu iga nurga alt, ilma et oleks vaja seadet avada. See mitte ainult ei muuda küpsetusprotsessi jälgimist lihtsamaks, vaid hoiab ära ka soojuskadu, mis on optimaalsete tulemuste saavutamiseks ülioluline.

Lihtne puhastamine ja ohutus

Borosilikaatklaasist korv pole mitte ainult toidu jaoks ohutu, vaid ka kergesti puhastatav. Nõudepesumasinaga ühilduvus ja libisemisvastane stabiilne alus suurendavad veelgi fritüüri kasutamise mugavust.

Eelseadistatud programmid ja DIY režiim

Fryer LEACCO AF018 pakub kuut eelseadistatud programmi erinevat tüüpi roogade jaoks, sealhulgas krevetid, praed, friikartulid, tiivad, kala ja palju muud. Seade pakub ka käsitsi režiimi (DIY) individuaalsete eelistuste jaoks, mis võimaldab katsetada erinevate retseptidega, tagades samas kasutamise lihtsuse ja intuitiivse.

Uuenduslik disain ja funktsionaalsus

Seade paistab silma oma kaasaegse disaini ja intuitiivsete juhtnuppudega, mis teeb erinevate funktsioonide kasutamise lihtsaks. Spetsiaalne grillresti konstruktsioon ja kuumakindel korvkäepide tagavad kasutamise ajal täiendava funktsionaalsuse ja ohutuse.

Bränd LEACCO
Mudel AF018
Värv Must
Mahutavus 5,5L
Mõõtmed 297 x 284 x 365 mm
Temperatuuri vahemik 40°-200°
Ajavahemik 1-60 min
Võimsus 1350W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles