Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub USB-C 9w1 Remax Retor Series RU-U91, 3x USB 3.0, USB-C, RJ45, HDMI, 3,5 mm, SD/TF (szary)

Hub USB-C 9w1 Remax Retor Series RU-U91, 3x USB 3.0, USB-C, RJ45, HDMI, 3,5 mm, SD/TF (szary)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462010
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax Retor 9in1 Hub (hall)

Laiendage oma seadmete võimalusi ja tuginege Remaxi praktilisele pakkumisele. Retor 9-in-1 Hub on stiilne ja funktsionaalne vidin, mis võimaldab hõlpsasti ühendada erinevaid seadmeid. Ükskõik, kas soovite faile edastada, filme suurel ekraanil vaadata või seadmeid laadida, see jaotur on teie jaoks olemas! Toode on varustatud 3 USB-A 3.0 pordi, USB-C pordi, Etherneti, HDMI, 3,5 mm kõrvaklappide pesaga ning SD ja TF kaardilugejaga.

Remax/RU-U91/1

Kvaliteetne video ja heli

Retor Hub on varustatud HDMI-pordiga, mis võimaldab kuvada 4K eraldusvõimega videoid suurel ekraanil. Filmiõhtu korraldamine pole enam probleem! Veelgi enam, 3,5 mm kõrvaklappide pesa võimaldab kuulata muusikat kõrgeima kvaliteediga ning tänu Etherneti pordile tagab jaotur stabiilse Interneti-ühenduse. Seetõttu on see ideaalne ärireisideks.

Remax/RU-U91/5

Mugav toite taastamine ja failiedastus

Uuendage oma seadmete energiat kiiresti! Remax Retori jaotur on varustatud USB-C pordiga, mis toetab 100 W PD kiirlaadimisstandardit. See võimaldab teil ühilduvaid seadmeid koheselt laadida. Kandke toodet alati endaga kaasas ja ärge laske telefoni aku valel ajal tühjaks saada. Lisaks on jaotur varustatud SD- ja TF-kaardilugejaga ning kolme USB-A 3.0 pordiga kiireks failiedastuseks. Nüüd saate hõlpsalt fotosid ja videoid üle kanda!

Remax/RU-U91/3

Kasutusmugavus

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, näiteks alumiiniumisulamist, nii et see ei näe mitte ainult elegantne, vaid tagab ka tõhusa soojusjaotuse. Lisaks on jaoturi kasutamine väga lihtne ja intuitiivne tänu Plug and Play funktsioonile, mis võimaldab seadet kohe kasutada ilma lisadraivereid installimata. Nautige Remax Retori võimsust, ilma et peaksite tegelema keeruliste seadistusprotsessidega.

Remax/RU-U91/4
Tootja Remax
Mudel RU-U91
Sadamad 3xUSB, USB-C, HDMI, 3,5 mm, Etherneti, SD ja TF kaardipesad
Hinnatud jõud 7,5W-100W
Nimipinge 5-20 V
Mõõtmed 202 x 43,20 x 15,6 mm
Kaal 60 g
Materjal Alumiiniumisulam
Värv hall
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles