Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 9w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C kuni 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD

  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458175
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Metal Gleam seeria 9-in-1 kontsentraator

Kas otsite usaldusväärset tööriista, mis võimaldab teil tõhusamalt töötada? Baseus Metal Gleam Series 9-in-1 kontsentraator on ideaalne vastus teie vajadustele! Kuni 9 saadaoleva pordi, seadmete kiire laadimise võimaluse, 4K HD eraldusvõime toe ja välkkiire andmeedastuskiirusega kuni 5 Gbps – vaadake, mida veel saate! Samas on toode ülimalt vastupidav ning tänu kompaktsele suurusele saad seda alati kaasas kanda.

Laiendage oma sülearvuti võimalusi

Mitme erineva seadme ühendamiseks kasutage sülearvutis vaid ühte USB-C-sisendit. Baseuse jaotur on varustatud 9 pordiga, nagu RJ45, USB-C PD, 2 HDMI, 3 USB ja pesa SD- ja TF-mälukaartide jaoks. Nüüd saate lihtsalt oma arvuti funktsionaalsust suurendada ja oma tööd lihtsamaks muuta. Liiga väheste portidega pole enam probleeme!

Teie seadmete kiire laadimine

Laadige oma seadmeid mugavalt ja neid samal ajal kasutades. See on suurepärane aja kokkuhoid! Baseus Metal Gleam Series jaotur toetab 100 W PD kiirlaadimist (USB-C kaudu), et saaksite koheselt taastada sülearvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti toite. Toode tagab ka ohutu kasutamise – on kaitstud lühise ja liigvoolu eest. Lisaks tagab täiustatud kiip, et jaotur töötab tõhusalt ka siis, kui sellega on ühendatud rohkem seadmeid.

Kõrge pildi eraldusvõime

Baseus Metal Gleam seeria tagab ka suurepärase pildikvaliteedi. HDMI-pordid toetavad 4K eraldusvõimet, võimaldades teil nautida rikkalikke detaile ja erksaid loomulikke värve. Jaoturi abil saate sülearvutiga ühendada ka kuni kaks täiendavat monitori ja kasutada kuvarežiime, nagu Mirror ja Extend. See aitab teil olla produktiivsem, näidata teistele koosolekul osalejatele esitlust või vaadata suurelt ekraanilt arvutisse salvestatud filmi.

Edastage faile kiiresti

Jaotur võimaldab ka faile kiiresti edastada. USB 3.0 pordid võimaldavad andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (500 MB/s). Toode võimaldab ühendada ka SD ja TF mälukaarte. See võimaldab kaamera, videokaamera, nutitelefoni või drooniga tehtud fotosid või videoid lihtsalt sülearvutisse salvestada. Andmeedastuskiirus kaardi ja arvuti vahel on kuni 104 MB/s. Te ei pea enam lõputult ootama failide ülekandmist!

Lai ühilduvus

Ärge kartke jaoturiga ühilduvusprobleeme. See töötab paljude Windowsi, Mac OS-i või Linuxi versioonidega. Samuti toetab see erinevate tootjate tahvelarvuteid ja nutitelefone Apple'ist Samsungi ja Huaweini. Olenemata sellest, milliseid seadmeid te igapäevaselt kasutate, töötab kaubamärgiga Baseuse jaotur nendega suure tõenäosusega suurepäraselt. Veelgi enam, tänu Plug&Play süsteemile saate selle hõlpsalt ühendada – te ei vaja täiendavaid draivereid.

Täiuslikult läbimõeldud disain

Baseus Metal Gleam seeria kontsentraator on väike ja kaasaskantav. Saate seda alati käepärast hoida ja vajadusel kasutada. Toode on ka väga vastupidav. Valmistatud alumiiniumisulamist – vastupidav kulumisele, värvi tuhmumisele, kahjustustele ja kuumusele. Meeldiv tekstuur ja elegantne kaasaegne disain on täiendavad eelised. Lisaks näitab sinine helendav indikaator seadme olekut reaalajas.

Palju rakendusi

Sellel praktilisel seadmel on palju kasutusvõimalusi kodus, tööl ja reisil olles. Kui teie nutitelefon toetab OTG-d, saate jaoturi abil ühendada sellega kaasaskantava draivi ja kopeerida mugavalt vajalikud failid. Kas soovite oma tahvelarvuti kasutuskogemust lihtsamaks muuta? Ühendage sellega hiir ja klaviatuur, et kasutada seda sülearvutina! Nüüd saate mugavalt kirjutada meile või töödelda fotosid.

Tootja Baseus
Nimi Metal Gleami seeria 9-in-1 multifunktsionaalne C-tüüpi jaoturi dokkimisjaam
Mudel WKWG060013
Värv Hall
Liides USB-C
Sadamad 2 USB 3.0, 1 USB 2.0, 1 USB-C PD, 2 HDMI, 1 SD/TF-kaardi pesa, RJ45
Edastuskiirus (USB 3.0) Kuni 5 Gbps
Video eraldusvõime (HDMI) 4K @ 30 Hz (max).
Edastuskiirus (SD/TF) Kuni 104 MB/s
RJ45 pistiku ribalaius Kuni 1000 Mbit/s
Laadimisvõimsus (USB-C PD) Kuni 100 W
Sissepääs 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A
Välju 5V/0,9A
Toetatud operatsioonisüsteemid Windows, Mac OS, Linux
Materjal Alumiiniumisulam
Kaabli pikkus 180 mm
Mõõtmed 48,3 x 135 x 16 mm
Kaal Umbes 113 g
Omadused
Portide arv 9
Toode Kaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles