Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 6w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C kuni 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455913
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse 6-in-1 dokkimisjaam CAHUB-CW0G

Kas otsite usaldusväärset tööriista, mis aitab teil tõhusamalt töötada? Baseus CAHUB-CW0G dokkimisjaam on ideaalne vastus teie vajadustele! Koguni 6 saadaolevat porti, seadmete kiire laadimise võimalus, 4K HD eraldusvõime tugi ja suur andmeedastuskiirus kuni 5 GB/s – vaadake, mida veel saate! Toode on ka ülimalt vastupidav ja tänu kompaktsele suurusele saad seda alati kaasas kanda.

Laiendage oma sülearvuti võimalusi

Kasutage vaid ühte sülearvuti sisendit, et saaksite sellega ühendada mitu erinevat seadet. Baseuse jaotur on varustatud 6 pordiga, nagu USB-C, HDMI, USB 3.0 ja Ethernet ja palju muud. Seega annab see väike seade Sulle palju võimalusi ja võimaldab oluliselt laiendada arvuti funktsionaalsust!

Kiire laadimine kuni kahele seadmele korraga

Laadige oma seadmeid mugavalt ja samal ajal sülearvutit kasutades. See on suurepärane aja kokkuhoid! CAHUB-CW0G dokkimisjaam toetab 100W 5V/1.5A PD kiirlaadimist ja BC1.2 protokolli, mis tähendab, et saate korraga kiiresti laadida nutitelefoni ja tahvelarvutit. Kaableid ja toitega seadmeid tuleb pidevalt vahetada, see jääb kaugeks mälestuseks!

Kõrge eraldusvõimega pilt

Baseus CAHUB-CW0G pakub ka suurepärast pildikvaliteeti. HDMI-port toetab unustamatu kogemuse saamiseks 4K eraldusvõimet sagedusel 30 Hz. Adapteri abil saate ühendada sülearvuti projektori, teleri või muu suurema ekraaniga. Kasutage seda võimalust, et kopeerida oma arvutist pilt suurele ekraanile ja vaadata filmi, vaadata fotosid või pidada huvitavate slaididega esitlust.

Kiire failiedastus

Jaotur võimaldab ka faile kiiresti edastada. USB 3.0 port võimaldab andmeedastust kiirusega kuni 5 GB/s. Sellest piisab mitme pildi või kõrglahutusega video kopeerimiseks vaid mõne sekundiga. Enam pole vaja lõputult oodata oma fotode, videote või dokumentide edastamist!

Hankige veelgi mugavam Interneti-juurdepääs

Kas soovite Internetti ilma probleemideta kasutada? CAHUB-CW0G-ga on see ka võimalik! Etherneti port toetab kiirusi 1000 MB/s, 100 MB/s ja 10 MB/s. Nii saate nautida kiiret ja stabiilset ühendust peaaegu igas olukorras. Töötage, vaadake telesaateid ja mängige isegi võrgumänge – Baseusega unustate signaaliprobleemid ja viivitused!

Lai ühilduvus

Ärge muretsege dokkide ühilduvusprobleemide pärast. See töötab erinevate Windowsi, Mac OS-i, Linuxi või Chrome OS-i versioonidega. Samuti toetab see erinevate tootjate tahvelarvuteid ja nutitelefone Apple'ist Samsungi ja Huaweini. Olenemata sellest, milliseid seadmeid te igapäevaselt kasutate, töötab Baseuse jaotur nendega suure tõenäosusega suurepäraselt. Veelgi enam, tänu Plug&Play süsteemile saab seda lihtsalt ühendada – pole vaja täiendavaid draivereid.

Teie nutitelefoni lisafunktsioonid

Võimalused ei lõpe sellega! Näiteks Baseuse dokkimisjaamaga saate muuta oma telefoni mobiilseks tööks ideaalseks hostiks. Seade toetab ka OTG-funktsiooni. See tähendab, et saate seda kasutada näiteks ühilduvate nutitelefonide piltide kuvamiseks suurel ekraanil või kaasaskantavate salvestusseadmete ühendamiseks.

Täiuslikult läbimõeldud disain

CAHUB-CW0G dokkimisjaam on kompaktne ja kaasaskantav. Saate seda alati käepärast hoida ja vajadusel kasutada. Samal ajal on see väga vastupidav. Valmistatud alumiiniumisulamist, on kulumis-, pleekimis-, kahjustus- ja kuumuskindel. Meeldiv tekstuur ja elegantne kaasaegne disain on täiendavad eelised. Lisaks näitab sinine helendav indikaator seadme olekut reaalajas.

Bränd Baseus
Nimi Metal Gleami seeria 6-ühes multifunktsionaalne C-tüüpi jaoturi dokkimisjaam
Mudel CAHUB-CW0G
Materjal Alumiiniumisulam
Käsitöö Lihvimine ja anodeerimine
Värv Hall
Sissepääs USB-C
PD port 5V/9V/14,5V/20V 5A (max)
4K HD Toetab 4K HD-ekraani sagedusel 30 Hz.
RJ45 võrguport Toetab kiirust 1000 MB/s, 100 MB/s, 10 MB/s.
USB 3.0 Toetab kiirust 5 GB/s (max), tagasiühilduv USB 2.0-ga.
Toetatud süsteemid Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP/7/8/10, Linux, Vista
Ooterežiimi vool Kuni 400 mA
Pinge 5-20 V
Ühilduvad seadmed USB-C-ga sülearvutid, Apple Book Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple Book Air 2018/2019/2020 jne.
Kaal Umbes 78,5 g
Omadused
Portide arv 6
Toode muud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles