Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 6w1 Baseus Lite Series, USB-C kuni 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (kahedalt)

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457156
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Lite Series 6 in 1 Hub

Kas teie seadmel on liiga vähe porte? Selle probleemi lahendab Baseuse 6-in-1 jaotur. WKQX050002 on varustatud USB-, USB-C-, HDMI-portide ja TF/SD-kaardi pesaga. See pakub suurt andmeedastuskiirust 500 Mbps ja 4K videot. See ühildub paljude seadmetega ja spetsiaalne nupp võimaldab ekraani ühe klõpsuga peatada.

Projitseerige oma pilt HD-kvaliteediga

Ärikohtumine, loeng ülikoolis – sellistes ja sarnastes olukordades tuleb kasuks Baseus Hub. Seade võimaldab kuvada kvaliteetseid 4K pilte eraldusvõimega 30 Hz. Tänu sellele saate kuvada esitlusi või filme suurel ekraanil. Lisaks on jaotur privaatsuse huvides varustatud nupuga, mille abil saate ekraani välja lülitada.

Failide kiire ülekandmine

Baseuse jaotur on varustatud kahe USB 3.0 pordi ja USB-C pordiga, tänu millele saate faile teisele seadmele edastada kiirusega 500 Mbps. Lisaks ühildub seade USB 2.0-ga tagasi. Sel juhul on edastuskiirus 480 Mbit/s. Teisest küljest võimaldab SD/TF-kaardi pesa andmeid teisele seadmele edastada kiirusega 60 MB/s. Lisaks vastutab sisseehitatud kiip stabiilse signaali ja seadme korraliku töö eest.

Kasutage oma nutitelefoni täiel määral ära

Seade toetab ka OTG-funktsiooni. Samuti toetab see OTG-d, mis tähendab, et saate seda kasutada ühilduvate nutitelefonide piltide kuvamiseks suurel ekraanil või ühendamiseks kaasaskantavate salvestusseadmetega.

Lai ühilduvus

Tänu Plug & Play tehnoloogiale ei pea te muretsema probleemide pärast jaoturi seadmega ühendamisel. Lisaks töötab WKQX050002 selliste süsteemidega nagu Windows, iOS, Linux või Android. Sellega saate edukalt ühendada selliseid seadmeid nagu sülearvutid, tahvelarvutid või nutitelefonid.

Kompaktne, vastupidav disain

Baseuse jaoturil on kompaktne disain, mistõttu on seda lihtne seljakotis või rahakotis hoida. Lisaks tagab ABS plastikust viimistlus seadme vastupidavuse, kaabel on aga põimitud vastupidava materjaliga, et tagada kulumiskindlus. Lisaks annab valge märgutuli teada, kui seade töötab.

Bränd Baseus
Mudel WKQX050002
Värv valge
Materjal ABS
Kaal 45 g
Sisendport USB-C
Tööpinge 5 V
Töövool 400–2550 mA
Luba 4K @ 30Hz HD
Sisendport USB-C
Väljundpordid USB-C USB 3.0 (tagasi ühilduv USB 2.0-ga), SD/TF, HDMI
Edastamise kiirus 500 Mbit/s (USB 3.0/USB-C), 480 Mbit/s (USB 2.0), 60 Mbit/s (SD/TF)
Ühilduvus USB-C pordiga sülearvutid, tahvelarvutid ja nutitelefonid
Toetatud süsteemid Windows, iOS, Linux, Android
Omadused
Portide arv 6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles