Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 6w1 Baseus AcmeJoy seeria USB-C kuni 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI + RJ45 (sary)

  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458863
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus AcmeJoy 6-in-1 USB-C seeria jaotur 2 pordi jaoks USB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI + RJ45 (hall)

Kas teie sülearvutil pole piisavalt porte? Nüüd saate selle võimalusi hõlpsalt laiendada! Baseus AcmeJoy 6-in-1 jaoturil on kuni 6 kasulikku porti – 2 USB 3.0, USB 2.0, USB-C, RJ45 ja HDMI. See võimaldab teil faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s ja toetab 100 W PD kiirlaadimist. Samuti võimaldab see nautida suurepärast 4K videokvaliteeti ja katkematut Interneti-juurdepääsu. Seade tagab ka ohutu kasutamise ja on laialdaselt ühilduv.

Lai ühilduvus

Ükskõik, millist varustust kasutate, Baseus AcmeJoy jaotur ei vea teid alt! Seade ühildub Windowsi, Linuxi ja Mac OS-iga ning tänu Plug&Play tehnoloogiale ei vaja see täiendavate draiverite installimist – ühendad selle lihtsalt arvutiga! Lisaks töötab toode sujuvalt tuntud kaubamärkide, nagu Apple, Lenovo, Xiaomi või Huawei, sülearvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutitega.

Täiustatud disain

Jaoturil on ka kaasaegne disain. Peegelpind ja karastatud klaas annavad sellele elegantse ja stiilse välimuse. Seadmel on ka sisseehitatud märgutuli, mis annab teile teavet selle oleku kohta. Pealegi annab silikoonpõhi sellele suurema stabiilsuse ja tagab, et see ei libise lauapinnal. Kaasasolev säilituskott tagab toote mugava transportimise. Rummu on kaitstud ka lühise, ülepinge ja ülevoolu eest.

Edastage faile kiiresti

Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni vajalikud failid sihtkohta jõuavad. Jaotur võimaldab teil andmeid edastada kiirusega kuni 500 MB/s (USB 3.0 portide kaudu). Mida see praktikas tähendab? 1 GB failide kopeerimiseks kulub vaid umbes 3 sekundit! Nüüd saate kõik vajalikud fotod või videod kiiresti seadmete vahel üle kanda. Baseusega säästate aega!

USB-C 2-ühes port

Nüüd saate oma töö veelgi lihtsamaks teha. Jaotur pakub teile multifunktsionaalset 2-in-1 USB-C porti, mis mitte ainult ei võimalda teil faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s, vaid toetab ka 100 W PD kiirlaadimist. Sa ei pea enam muretsema, et sülearvuti aku saab kõige ebasobivamal hetkel tühjaks! Baseusega saavutate meelerahu ja suurendate oma tootlikkust.

Kõrge pildikvaliteet

Suurelt ekraanilt saate mugavalt esitlusi läbi viia või filme vaadata. Jaoturil on HDMI-port, mis võimaldab ühendada sülearvuti suurema ekraaniga ja pakub 4K eraldusvõimet kuni 30 Hz värskendussagedusega. See tagab, et teie ega teie publik ei jäta tähelepanuta vähimatki detaili! Seade pakub ka automaatset ekraani salvestamist, mis aitab teil oma privaatsust kaitsta. Pildi teisele ekraanile ülekandmise alustamiseks või peatamiseks vajutage lihtsalt nuppu!

Nautige Internetti

Kas veedate palju aega Internetis? Kas teie töö nõuab sageli Interneti kasutamist? Teil on kindlasti vaja Baseus AcmeJoy jaoturit! Seade on varustatud RJ45 pordiga, mis võimaldab nautida kuni 1000 Mbps edastuskiirust. Nii saate probleemideta osaleda võrgukoosolekutel, vaadata filme, alla laadida faile ja isegi mängida mänge. Võimalused on peaaegu lõputud!

OTG funktsioon

Jaotur muudab ka nutitelefonide ja tahvelarvutite kasutamise lihtsamaks. Toode toetab OTG-funktsiooni, nii et saate selle ühendada valitud mobiilseadmega ning seejärel mugavalt USB-mäluseadmelt faile sinna kanda või ühendada hiire ja klaviatuuri. See muudab teie töö palju lihtsamaks ja nauditavamaks! Märkus. Ühendatud tahvelarvuti või telefon peab toetama OTG-funktsiooni.

Kasti

  • Keskus
  • Säilituskott
Bränd Baseus
Nimi AcmeJoy Type-C 6-pordiline jaoturi adapter
Mudel WKJZ010313
Värv Hall
Saadaolevad pordid 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, HDMI, RJ45
Ühendus USB-C
Edastuskiirus (USB 3.0) Kuni 5 Gbps
Edastuskiirus (USB 2.0) Kuni 480 Mbps
Video eraldusvõime (HDMI) 4K sagedusel 30 Hz
Edastuskiirus (RJ45) Kuni 1000 Mbit/s
Laadimisvõimsus (USB-C PD) 100W max.
Sissepääs 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/5A
Välju 5V/0,5A, 5V/0,9A
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux
Materjal Karastatud klaas + alumiiniumsulam + (PC + ABS)
Mõõtmed 45x118x15 mm
Kaabli pikkus 140 mm
Kaal u. 86 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles