Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HUB 6in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (roosa kuld)

HUB 6in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (roosa kuld)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459536
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico Type-C HUB multifunktsionaalne dokkimisjaam (Rose Gold)

Hankige rohkem funktsioone ja lihtsustage oma tööd. Orico dokkimisjaam on varustatud mitme pordiga - 3xUSB 3.0, USB-C ja HDMI. See toetab 4K video eraldusvõimet ja toetab 100 W PD kiirlaadimist. Samuti võimaldab see faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. Seadmel on ka lai ühilduvus ja kerge, kuid vastupidav disain.

Fantastiline pildikvaliteet

Pidage mugavalt tööl esitlusi või vaadake suurelt ekraanilt filme. Orico dokkimisjaam on varustatud HDMI-pordiga, mille abil saab näiteks oma sülearvuti teleri või projektoriga ühendada. Seade toetab 4K eraldusvõimet fantastilise pildikvaliteedi ja erksate värvide jaoks. Nüüd ei jää te enam ühestki detailist ilma!

Kiire failiedastus

Ärge raisake aega, oodates pikka aega, kuni vajalikud fotod või videod sihtkohta jõuavad. Orico Hub on varustatud 3 USB 3.0 pordiga, mis võimaldavad teil faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. See tähendab, et saate kiiresti kopeerida kõik vajalikud andmed!

Kiire laadimine

Ärge kartke, et teie sülearvuti keeldub teid teie töö kriitilisel hetkel teenindamast. Jaam on varustatud USB-C pordiga, mis toetab PD kiirlaadimist kuni 100 W. Ühendage lihtsalt toiteadapter (ei kuulu komplekti), et teie seadmel oleks stabiilne toide ja see ei saaks halvimal võimalikul hetkel tühjaks!

Lai ühilduvus

Orico dokkimisjaam töötab sujuvalt Windowsi, Linuxi, Mac OS-i ja Androidi operatsioonisüsteemidega. Ühildub ka Apple M1 ja M2-ga. Seega saab tema abiga ühendada näiteks arvutiga hiire ja klaviatuuri või nutitelefoni või telefoniga USB-draivi. Võimalused on tõesti suured! Märkus. Teie telefon ja tahvelarvuti peavad toetama OTG-funktsiooni.

Täiustatud disain

Seade on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mistõttu on see ülimalt vastupidav ja hajutab tõhusalt soojust. Ärge muretsege, et see liiga kuumaks läheb! Hub on ka väga kerge ja mugav – selle saab hõlpsasti selja- või sülearvutikotti panna. Seetõttu võib see alati kaasas olla – kodus, tööl või raamatukogus.

Bränd Oriko
Nimi Multifunktsionaalne C-tüüpi jaotur
Mudel PW11-6PR-RG-EP
Värv Roosa kuld
Sissepääs USB-C
Saadaolevad pordid 3 USB-A (5 Gbps), 1 HDMI (4K@30Hz), 1 USB-C (100 W PD)
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Mõõtmed 92x44,4x17 mm
Kaabli pikkus 0,2 m
Toetatud süsteemid Windows, Linux, Mac OS, Android

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles