Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HUB 6in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (hõbedane)

HUB 6in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (hõbedane)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459541
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dokkimisjaam Orico HUB 6-in-1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (hõbedane)

Orico dokkimisjaam on seade, mis suurendab lihtsalt teie sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni võimalusi. Kui teil pole vajalike seadmete ühendamiseks piisavalt ruumi, lahendab see adapter teie probleemid. Sellega saate koguni viis porti, mida saate üheaegselt kasutada ilma andmeedastuskiirust kaotamata.

Kiire tõlge

See väike seade on väga võimas. Kaasaegne USB3.0 port võimaldab edastada andmeid kiirusega kuni 5 GB/s. Lisaks saate kaks USB2.0 sisendit, USB Type-C ja ka HDMI-pistiku.

Lai rakendus

HDMI-pistik võimaldab faile edastada suurtele ekraanidele. Saate ühendada oma seadme mugavalt teleri, monitori või projektoriga ja nautida 4K pilti. Lisaks võimaldab 100 W väljundvõimsusega C-tüüpi USB teil seadmeid veelgi kiiremini laadida.

Vahetu vastus

Stabiilsete pistikutega võite unustada hiirelt või klaviatuurilt vastuse ootamise. Ühendage lihtsalt oma seadmed portidega ja kasutate neid mugavalt. Adapter ühildub USB Type-C sisendiga seadmetega ning toetab Apple M1 ja M2 seeria kiipe. See on varustatud Plug&Play mehhanismiga, seega ei vaja lisadraivereid ja on kohe peale ühendamist töövalmis.

Ohutu kasutamine

Väärib märkimist, et jaam on valmistatud anodeeritud alumiiniumisulamist, tänu millele jaotab see tekkiva soojuse suurepäraselt laiali, kaitstes seadmeid ülekuumenemise eest. See on kerge ja mugav, nii et võite selle igale reisile kaasa võtta.

Mudel: PV11-6P
Nimi: Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (hõbedane) 6-ühes dokkimisjaama jaotur.
Materjal: Alumiinium + ABS
Mõõdud: 92 x 44,4 x 17 mm
Värv: Hõbedane
Liidesed: 6
Sisendid: USB-A x 3 (5 Gbps); USB-C x 1 (5 Gbps); PD (100 W) x 1; HDMI x 1 (4K@30Hz)
Väljumine: Tüüp-C
Kaabli pikkus: 0,2 m
Toetab süsteeme: Windows/ Linux/ Mac OS/ Android
LED värv: Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles