Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 6in1 Baseus PadJoy seeria USB-C kuni USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + pesa 3,5 mm + SD/TF (szary)

  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458773
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus PadJoy seeria hub 6 in 1 (hall).

Mugav kasutada mitut seadet korraga! Baseus PadJoy 6-in-1 seeria jaoturil on 5 porti – HDMI, USB-C, USB 3.0, 3,5 mm minipistik ja SD/TF-kaardilugeja, mistõttu see sobib kasutamiseks nii kodus kui ka kontoris. See pakub välkkiire andmeedastuskiirust kuni 500 MB/s ja 100 W PD-kiirlaadimist. Lisaks võimaldab spetsiaalne klamber paigaldada adapteri seadme ekraanile.

Palju võimalusi

Veelgi rohkemate valikute jaoks kasutage sülearvutis ühte USB-C-sisendit! PadJoy jaoturil on koguni 5 porti – HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm, SD/TF kaardilugeja ja USB-C. Seade sobib peaaegu igas olukorras – seda saab kasutada nii tööl, kodus kui ka reisil olles.

Laadige ja edastage andmeid ühe silmapilguga

Laadige oma seadmeid kiiresti! Baseuse jaotur täiendab teie sülearvuti või tahvelarvuti energiat kiiresti tänu oma 100 W PD-kiirlaadimisele. Lisaks võimaldavad USB-C ja USB 3.0 pordid faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s. Saate edastada olulise dokumendi või kõrge eraldusvõimega fotosid ja videoid sekunditega!

Mugav mälukaartide kasutamine

Baseuse 6-in-1 jaotur on varustatud praktilise SD/TF-kaardilugejaga. Suurepärane edastuskiirus võimaldab teil ilma probleemideta juurde pääseda fotodele ja muudele meediumifailidele. Muutke oma töö lihtsamaks ja nautige ületamatut mugavust, mille Baseuse adapter tagab!

Suurepärane pildikvaliteet

Jaotur võimaldab jagada videot seadmete vahel 4K/30 Hz kvaliteediga. Ühendage adapter näiteks HDMI-kaabli abil teleriga ja vaadake mugavalt filme suurelt ekraanilt! Seade sobib suurepäraselt ka ärikohtumiseks või ülikooli loenguks.

Uuenduslik viimistlus

Adapter on kompaktse suurusega ja õhukese kujuga. See on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, mis vastutab optimaalse soojuse eemaldamise eest sisemusest. Lisaks on alumiiniumviimistlus meeldiv puudutusele ja annab sellele kaasaegse välimuse. Lisaks on jaotur varustatud praktilise käepidemega, mistõttu saab selle mugavalt kinnitada näiteks tahvelarvuti ekraanile.

Tootja Baseus
Mudel PadJoy sari
Värv Hall
väljundvõimsus 100 W
Materjal Alumiinium + ABS
Eraldusvõime (HDMI) 4K @ 30 Hz
USB-C port PD 100 W ja 500 MB/s
Kaardilugeja TF/SD
Edastamise kiirus USB 3.0: 5 Gbps, tagasiühilduv
Kaabli pikkus 19 cm
Ühilduvus Windows, Apple OS, Linux
Omadused
Portide arv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles