Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HUB 5in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (hall)

HUB 5in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (hall)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459547
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (hall) 5-ühes dokkimisjaama jaotur.

Muutke oma igapäevane töö lihtsamaks. Orico 5-in-1 dokkimisjaam on varustatud 5 pordiga – 2x USB 2.0, USB 3.0, HDMI ja USB-C PD, mida saate hõlpsalt üheaegselt kasutada. See pakub kvaliteetset 4K-videot sagedusel 30 Hz ja PD-kiirlaadimist kuni 100 W. Samuti pakub see andmeedastuskiirust 5 Gbps. See on väga kerge ja kompaktne, nii et saate selle kõikjale kaasa võtta.

Suurendage oma keelekümbluse taset

Nüüd saate oma lemmikfilme mugavalt suurelt ekraanilt vaadata. Adapter võimaldab pilti kuvada näiteks teleris või projektoris. Saate nautida kristallselgeid ja üksikasjalikke pilte 4K-kvaliteediga sagedusel 30 Hz. Jaotur on ideaalne mitte ainult kodus, vaid ka tööl või ülikoolis.

Kiire laadimine ja andmeedastus

Dokkimisjaam võimaldab teil kiiresti taastada nutitelefoni, tahvelarvuti või isegi sülearvuti toite. See pakub PD-kiirlaadimist kuni 100 W. Siiski pole see veel kõik! USB 3.0 porti kasutades saate faile koheselt edastada kiirusega kuni 5 Gbps.

Lai ühilduvus

Ühilduvusprobleemid on minevik! Adapter ühildub paljude USB-C-pordiga varustatud seadmetega. Kasutad seda muuhulgas tahvelarvuti võimaluste suurendamiseks – saad sellega edukalt ühendada hiire või klaviatuuri. See sobib suurepäraselt ka failide teisaldamiseks mälupulgalt nutitelefoni. See töötab Windowsi, Linuxi, Mac OS-i, Androidi ja iOS-i süsteemidega.

Mugav

Kerge ja mugav disain muudab jaoturi suurepäraseks reisikaaslaseks. See mahub hõlpsasti kotti või seljakotti, nii et saate selle kõikjale kaasa võtta. Lisaks on adapter valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, mis hajutab tõhusalt soojust. Lisaks on see varustatud sinise märgutulega, mis teavitab teid seadme olekust.

Tootja Oriko
Mudel PV11-5P-SV-EP
Värv Hall
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Mõõtmed 92 x 44,4 x 17 mm
Kaabli pikkus 0,2 m
HDMI port 4K @ 30 Hz
Laadimisvõimsus PD 100W
USB 3.0 edastuskiirus 5 Gbps
USB 2.0 edastuskiirus 480 Mbit/s
Ühilduvus Windows/Linux/Mac OS/Android

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles