Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 4w1 Baseus PadJoy seeria USB-C kuni USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + pesa 3,5 mm (Szary)

  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458772
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus PadJoy seeria neli-ühes jaotur (hall).

Mugav kasutada mitut seadet korraga! Baseus PadJoy seeria 4-in-1 jaoturil on 4 tüüpi pordid, mistõttu see sobib kasutamiseks nii kodus kui ka kontoris. See võimaldab teil faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s ja toetab 100 W PD kiirlaadimist. Lisaks võimaldab spetsiaalne klamber paigaldada adapteri seadme ekraanile.

4 vaba porti

Veelgi rohkemate valikute jaoks kasutage sülearvutis ühte USB-C-sisendit! PadJoy jaoturil on kuni 4 porti – HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm ja USB-C. Sellel on ka 2 mälukaardipesa, mis toetavad SD- ja TF-kaarte. Seade sobib suurepäraselt peaaegu igas olukorras – seda saab kasutada tööl, kodus või reisil olles.

Vapustav pildikvaliteet

Jaotur võimaldab jagada videot seadmete vahel 4K/30 Hz kvaliteediga. Ühendage adapter näiteks HDMI-kaabli abil teleriga ja vaadake mugavalt filme suurelt ekraanilt! Seade sobib suurepäraselt ka ärikohtumiseks või ülikooli loenguks.

Kiire laadimine ja andmeedastus

Laadige oma seadmeid kiiresti! Baseuse jaotur täiendab teie sülearvuti või tahvelarvuti energiat kiiresti tänu oma 100 W PD-kiirlaadimisele. Lisaks võimaldavad USB-C ja USB 3.0 pordid faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s. Saate edastada olulise dokumendi või kõrge eraldusvõimega fotosid ja videoid sekunditega!

Uuenduslik viimistlus

Adapter on kompaktse suurusega ja õhukese kujuga. See on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, mis vastutab optimaalse soojuse eemaldamise eest sisemusest. Lisaks on alumiiniumviimistlus meeldiv puudutusele ja annab sellele kaasaegse välimuse. Lisaks on jaotur varustatud praktilise käepidemega, mistõttu saab selle mugavalt kinnitada näiteks tahvelarvuti ekraanile.

Tootja Baseus
Mudel PadJoy sari
Värv Hall
väljundvõimsus 100 W
Materjal Alumiinium + ABS
Eraldusvõime (HDMI) 4K @ 30 Hz
USB-C port PD 100 W ja 500 MB/s
Edastamise kiirus USB 3.0: 5 Gbps, tagasiühilduv
Kaabli pikkus 19 cm
Ühilduvus Windows, Apple OS, Linux
Omadused
Portide arv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles