Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 4w1 Baseus Lite Series USB-C kuni 4x USB 3.0 + USB-C, 25 cm (suurepärane)

  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457198
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Lite Series 4-in-1 USB-C kuni 4 USB 3.0 porti + USB-C jaotur

Muutke arvuti töö lihtsamaks. Baseuse 4-in-1 jaotur on varustatud 4 USB 3.0 pordiga ja võimaldab faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. See pakub laialdast ühilduvust ja seda on tänu Plug&Play süsteemile äärmiselt lihtne kasutada. Kerge, kompaktne ja vastupidav – see võib teid kaasa võtta peaaegu kõikjale.

Korduvkasutatav

Laiendage oma arvuti võimalusi. Baseus Lite seeria jaotur võimaldab ühendada kuni 4 lisaseadet nagu hiir, klaviatuur, printer, lauaventilaator, tahvelarvuti, nutitelefon, USB-draiv või mälukaardilugeja. See muudab selle ideaalseks näiteks tööl või mängude ajal.

Välkkiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Või äkki kopeerite aeg-ajalt fotosid või videoid? Baseus Hub tuleb kindlasti kasuks! Toode pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps. Te ei pea enam lõputult ootama failide ülekandmist!

Plug and play

Ärge raisake aega seadme keerukale seadistamisele. Jaotur toetab Plug&Play süsteemi, mis tähendab, et peate selle ühendama ainult arvuti või sülearvutiga. Lisaks ühildub toode enamiku populaarsemate operatsioonisüsteemidega, nagu Windows, Mac OS ja Linux. Sisseehitatud valgusindikaator näitab seadme olekut.

OTG funktsioon

Või äkki soovite oma nutitelefoni võimalusi laiendada? Adapter toetab OTG-funktsiooni. Nii saad näiteks telefoni arvutiga ühendada, et suurelt ekraanilt filme vaadata. Samuti saate faile nutitelefonide ja USB-draivide vahel edastada. Märge. Kirjeldatud funktsioonide kasutamiseks peab teie telefon/tahvelarvuti toetama OTG-d.

Usaldusväärne jõudlus

Sisseehitatud kiip vastutab seadme tõhusa töötamise eest. See aitab vältida ka viivitusi. Jaoturil on ka USB-C port, mis võimaldab ühendada täiendava 5V/3A toiteallika. Tänu sellele suudab see pakkuda stabiilset ja sujuvat jõudlust isegi 4TB draividega.

Läbimõeldud disain

Seadme korpus on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, muutes selle kriimustuskindlaks. Samuti ei jäta see inetuid sõrmejälgi. Vastupidav põimitud kaabel on pika kasutuseaga ning vastupidav venimisele ja hõõrdumisele. Oranžid detailid tõmbavad tähelepanu ja annavad tootele originaalse iseloomu.

See võib alati käepärast olla

Baseus Lite seeria jaotur pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka praktiline. Kerge ja kompaktne – saate seda alati endaga kaasas kanda. See ei võta teie seljakotis ega rahakotis liiga palju ruumi. See kaalub ainult 28 g.Võta see tööle, puhkusele või ärireisile ja kasuta selle funktsionaalsust alati, kui seda vajad!

Bränd Baseus
Nimi Lite seeria 4-pordiline jaoturi adapter
Mudel WKQX030301
Tööpinge 5V
Töövool <200 mA
Väljundpordid 4 USB 3.0, USB-C porti
Sisendpinge/vool (USB-C) 5V/3A
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Värv Must
Kaal 28g
Mõõtmed 44x110x14mm
Kaabli pikkus 25 cm
Toetatud operatsioonisüsteemid Windows, Mac OS, Linux jne.
Omadused
Portide arv 4
Toode muud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles