Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 4in1 Baseus AcmeJoy seeria USB-C kuni 3xUSB 3.0 + USB-C PD (hall)

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458774
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus AcmeJoy seeria 4in1 kontsentraator (hall).

Tee oma töö Baseus AcmeJoy 4-in-1 kontsentraatoriga lihtsamaks! Seadmel on kuni 4 porti – 3 x USB 3.0, USB-C ja sisseehitatud USB-C kaabel. See võimaldab andmeedastust kiirusega kuni 500 MB/s ja pakub PD-seadmetele 100 W kiirlaadimist. Lisaks on sellel stiilne ja uuenduslik disain.

Kiire andmeedastus

USB 3.0 ja USB-C pordid võimaldavad faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s. See võimaldab teil sekunditega teisaldada suuri faile, fotosid, videoid või laule seadmete vahel. Lisaks saate tänu 100 W Power Delivery kiirlaadimisprotokollile kasutada ka USB-C-d, et näiteks sülearvuti või tahvelarvuti toide koheselt taastada.

Lai valik võimalusi

Rummu sobib igas olukorras - kodus, tööl või teel. Kas teie nutitelefon toetab OTG-d? Ühendage sellega kaasaskantav salvestusseade ja edastage vajalikud failid või fotod mugavalt oma nutitelefoni. Või äkki soovite tahvelarvutiga töötamist lihtsamaks muuta? Lihtsalt ühendage klaviatuur ja hiir, et muuta oma töö mugavamaks ja tõhusamaks.

Spetsiaalselt välja töötatud disain

Seadme mugav ja ülikerge disain võimaldab seda alati endaga kaasas kanda! Tarnekomplekti kuulub ka praktiline kandekott, mis muudab selle transportimise lihtsaks ja kaitseb seda kriimustuste eest. See on valmistatud vastupidavast ja kulumiskindlast materjalist, mis eemaldab suurepäraselt soojuse adapteri seest. Toodet ei erista mitte ainult funktsionaalsus, vaid ka kaasaegne ja ainulaadne disain.

Mugav juhtimine

Seade on varustatud Plug&Play funktsiooniga. Mida see tähendab? See võimaldab hõlpsasti ühendada seadmeid ilma täiendavat tarkvara installimata – tuleb lihtsalt ühendada sisseehitatud kaabel arvuti vastavasse pistikupessa. Sinine helendav indikaator teavitab teid seadme olekust.

Kaasas

  • Baseuse 4-in-1 jaotur
  • Säilituskarp
Mudel Baseuse kontsentraator AcmeJoy seeria 4 ühes
Värv Tumehall
Materjal Alumiiniumisulam + karastatud klaas + PC + ABS
Kaal 86 g
Mõõtmed 118 x 45 x 15 mm
Kaabli pikkus 140 mm
Sadamad USB 3.0 x3, USB-C
Edastamise kiirus USB 3.0 x 3: 500 MB/s (max)
USB-C port PD 100W (max) ja 5GB/s (max).
Omadused
Portide arv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles