Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 11w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C kuni 3x USB 3.0 + 2x HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA + AUX

  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456192
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multifunktsionaalne jaotur Baseus 11 in 1 CAHUB-CT0G

Kas teie sülearvutil pole piisavalt porte? Kas soovite selle võimalusi suurendada? See on lihtsam kui tundub! Baseuse 11-ühes multifunktsionaalsel jaoturil on 3 USB 3.0 porti, 1 USB-C, 2 HDMI, 1 VGA, 1 Ethernet ja 1 3,5 mm helipesa. Sellel on ka SD- ja TF-kaardi pesad. See toetab kiiret failiedastust kuni 5Gbps ja suudab kuvada videoid kuni 4K kvaliteediga. Samuti toetab see 100 W PD kiirlaadimist USB-C pordi kaudu. Sellel on ka uskumatult tõhus soojuse hajumine ja lai ühilduvus. Leiad, et nende asemel 11 hankimiseks tasub kasutada ühte arvutiporti!

Teie seadmete kiire laadimine

Nautige kiiret laadimist isegi mitme seadme jaoks korraga. Jaotur toetab PD ja BC1.2 protokolle. Mida see praktikas tähendab? Selle abiga saate oma sülearvuti hetkega laadida kuni 100 W võimsusega – te ei pea enam muretsema, et see äkki töötamast keeldub. Samal ajal saate ühendada ka telefoni või tahvelarvuti vooluvõrku. Baseusega on kogu vajalik varustus alati kasutusvalmis!

Kuvage oma sülearvuti kolmel lisaekraanil

Kas teile meeldib vaadata filme suurelt ekraanilt? Või äkki peate sageli loenguid või ettekandeid? Kindlasti vajate Baseuse multifunktsionaalset jaoturit! Toode on varustatud 2 HDMI-pordi ja 1 VGA-pordiga. See võimaldab pilti kuvada kolmel lisaekraanil. Kopeerige pilt kõigis seadmetes või jagage slaide või salvestisi kolmel ekraanil, tehes märkmeid, muutes seadeid või töötades sülearvutiga. Samuti saab näiteks ühe 4-st kasutatavast ekraanist mustaks teha. Võimalused on tõesti suured!

Nautige suurepärast pildikvaliteeti

Mis teeb Baseuse jaoturi veel nii heaks filmide vaatamiseks või konverentside korraldamiseks? HDMI-port pakub suurepärast 4K/30Hz pildikvaliteeti, nii et saate nautida vapustavaid detaile ja kargeid, loomulikke värve. Vaadake oma lemmiksarja järgmist osa mugavalt suurelt ekraanilt või näidake oma vaatajaskonnale huvitavat esitlust, mis on täis kaasahaaravaid, kuid samas kergesti mõistetavaid slaide.

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Kas teile ei meeldi andmete edastamisega liiga kaua oodata? Baseus aitab teil selliseid probleeme lahendada! USB 3.0 pordid võimaldavad teil edastada fotosid, filme või dokumente kiirusega kuni 5 Gbps. Nüüd leiavad isegi suurimad failid kiiresti oma sihtkoha!

Mugav kasutada SD ja TF kaarte

Failide salvestamise ja edastamise võimalused ei piirdu sellega. Jaotur on varustatud 2 pesaga mälukaartide jaoks – SD ja TF. Nende maksimaalne toetatav maht ulatub 2 TB-ni, mis annab teile palju ruumi kõigi vajalike andmete salvestamiseks. Ma tahan rohkem? Seade võimaldab faile mälukaardi ja arvuti vahel üle kanda kiirusega kuni 60 MB/s. Nii saate hõlpsalt oma fotosid ja videoid korrastada ning säästa aega!

Hankige kiire Interneti-ühendus

Kas teile meeldib võrgumänge mängida? Kas YouTube'i videote vaatamine on teie jaoks suurepärane meelelahutus? Või äkki vajate tööl sageli Interneti-ühendust? Baseus Hub tuleb kasuks ka sellistes olukordades! Etherneti port toetab andmeedastuskiirust kuni 1000/100/10Mbps, et saaksite nautida sujuvat, kiiret ja stabiilset ühendust.

Kasutage oma telefoni täielikult ära

Kas teil on OTG-ga telefon? Meil on teile suurepärane uudis! Jaotur ühildub sarnaste seadmetega ja võib nende võimalusi oluliselt laiendada. Näiteks saate oma nutitelefonist pilte kuvada suurel ekraanil ja vaadata mugavalt HD-filme. Kas soovite faile telefoni ja USB-draivi vahel üle kanda? Pole probleemi! Lihtsalt ühendage oma seadmed jaoturiga ja kopeerige kõik vajalikud andmed.

Ühildub teie seadmetega

Kas olete mures võimalike ühilduvusprobleemide pärast? Ära ole! Jaotur töötab suurepäraselt Windowsi, macOS-i, iPadOS-i ja muude süsteemidega. See võib töötada enamiku USB-C seadmetega sellistelt populaarsetelt kaubamärkidelt nagu Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei ja Honor. Samuti ei pea te muretsema keerulise seadistamise pärast. Plug&Play puhul piisab, kui ühendada jaotur – jätke hüvasti lisadraiverite installimisega!

Täiendavad mugavused teile

Toode on loodud vastama ka kõige erinevamate kasutajate vajadustele. See tõmbab tähelepanu oma stiilse ja kaasaegse disainiga ning oranžid detailid annavad sellele originaalse iseloomu. Sinine indikaator annab teile teavet seadme oleku kohta. Alumiiniumisulamist korpus on äärmiselt vastupidav ja kulumiskindel, pakkudes samas tõhusat soojuse hajumist. Täiendav 3,5 mm heliport võimaldab ühendada kõrvaklappe või kõlareid, et tagada vapustav kadudeta helikvaliteet. Lisaks on kontsentraator piisavalt kerge ja kaasaskantav, et saaksite seda alati kaasas kanda!

Bränd Baseus
Nimi Metal Glami seeria 11-ühes multifunktsionaalne C-tüüpi jaoturi dokkimisjaam
Mudel CAHUB-CT0G
Mõõtmed 48x162x17 mm
Kaabli pikkus 180 mm
Materjal Alumiiniumisulam
Käsitöö Liivaprits, anodeerimine
Värv Hall
Sissepääs USB-C
PD port 5V/9V/14,5V/20V 5A (max)
HDMI Toetage 4K HD-ekraani sagedusel 30 Hz (max)
VGA ülekanne Toetab eraldusvõimet 1920x1080p sagedusel 60 Hz (max)
USB 3.0 Toetab kiirust 5 Gbps (max) ja on tagasiühilduv USB 2.0-ga.
RJ45 võrguport Toetab 10Mbps, 100Mbps, 1000Mbps.
SD/TF port Toetab SD 2.0 andmeedastust ja samaaegset lugemist.
Toetatud süsteemid MacOS, iPadOS, Windows
Ooterežiimi vool <400 mA
Pinge 5-20 V
Kaal 127 g (±5 g)
Omadused
Portide arv 11

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles