Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 11w1 Baseus EliteJoy Gen2 seeria USB-C kuni 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + pesa 3,5 mm + SD/TF (szary)

  • 70.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458858
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

11 in 1 Baseus EliteJoy Gen2 seeria USB-C kuni 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + 3,5 mm pesa + SD/TF jaotur (hall)

Muutke oma arvuti töö lihtsamaks ja võimsamaks. Baseus EliteJoy Gen2 11 in 1 hub on varustatud kuni 11 pordiga - 3 USB 3.0 porti, 3,5 mm helipistikut, USB-C andmeedastuseks, USB-C laadimiseks, SD-kaardi pesa, TF-kaardi pesa, RJ45, HDMI ja VGA. Seda saab kasutada ka praktilise sülearvutialusena. See suudab faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s ja pakub kvaliteetset 4K-videot. Samuti toetab see 100 W PD kiirlaadimist ja sellel on laialdane ühilduvus.

Märkmiku alus

Naudi suuremat mugavust arvutiga töötades. Jaotur on kallutatud 8° nurga all ja on mõeldud kasutamiseks sülearvuti alusena. Lisaks on toode kaetud kvaliteetse silikooniga, mis tagab teie seadmele vajaliku stabiilsuse ja kaitseb seda kriimustuste eest. Baseus muudab arvuti kasutamise nauditavamaks!

Suurepärane pildikvaliteet

Nautige fantastilist pildikvaliteeti. Jaotur on varustatud HDMI-pordiga, mis toetab 4K eraldusvõimet värskendussagedusega kuni 30 Hz. Teie käsutuses on ka VGA-port. Seega saate toote abil näiteks sülearvutiga ühendada täiendavaid monitore ja saada töötamise ajal rohkem mugavust. Samuti on erinevad kuvamisrežiimid, näiteks peegeldamine ja laiendamine. Veelgi enam, jaotur võimaldab teil nautida kvaliteetset 4K-pilti isegi siis, kui kasutate rohkem ekraane.

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Baseus EliteJoy Gen2 hub aitab teid selles! Seade on varustatud kolme USB 3.0 pordiga ja USB-C pordiga andmeedastuseks. Kõik neli pakuvad andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (500 MB/s)! See tähendab, et 1 GB failide ülekandmine võtab vaid umbes 3 sekundit. Nüüd toimetatakse kõik vajalikud fotod, videod ja dokumendid sihtkohta esimesel võimalusel – te ei pea enam kaua ootama!

Kiire laadimine

Ärge muretsege selle pärast, et teie sülearvuti aku saab töö ajal ootamatult tühjaks. Baseus EliteJoy Gen2 jaotur võimaldab teil seda vältida! Toode on varustatud täiendava USB-C pordiga, mis toetab 100 W PD kiirlaadimist. Kõik, mida pead tegema, on ühendada toiteadapter sellega! Nii laadite oma sülearvuti lühikese aja jooksul täis ja saavutate kindlustunde, et see ei keeldu teid teenindamast ka kõige ebasobivamal hetkel.

Kasutage Internetti probleemideta

Kas teie töö nõuab praktiliselt katkematut Interneti-kasutust? Või äkki veedate sageli palju aega Internetis? Baseus Hubiga on see veelgi nauditavam! Toode on varustatud Etherneti pordiga, mis toetab edastuskiirust kuni 1000 Mbps. Tänu sellele saate hõlpsalt filme vaadata, mänge mängida ja faile alla laadida. Unustage lõputud pukseeritavad allalaadimised või puhverdamine!

Mälukaardi pesad

Hub võimaldab mugavalt kasutada ka SD- ja TF-mälukaarte – see on varustatud vastavate pesadega. Siin saate nautida ka kiiret failiedastust pakutava edastuskiirusega kuni 104 MB/s. Uurige, kui vähe aega kulub kõigi vajalike fotode, muusika või videote edastamiseks! See on suurepärane võimalus eelkõige fotograafidele ja graafilistele disaineritele.

Lisamugavused

Teie sülearvutil pole heliväljundit, kuid soovite ühendada sellega kõlari või kõrvaklapid? Baseuse jaoturiga pole see enam probleem – seade on varustatud universaalse 3,5 mm pordiga. Nii saate oma lemmikesitusloendi sisse lülitada ja oma töö nauditavamaks muuta! Toode tagab ka kasutusohutuse. See on varustatud usaldusväärse kaitsega lühise, ülepinge ja ülevoolu eest, nii et te ei pea kartma selle kahjustamise pärast.

Lai ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Jaotur töötab suurepäraselt Windowsi, Linuxi ja Mac OS operatsioonisüsteemidega. Veelgi enam, see on Plug&Play, mis tähendab, et ühendate selle lihtsalt oma valitud seadmega – pole vaja aega raisata draiverite installimisele. Toode ühildub paljude kuulsate kaubamärkide nagu Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung ja Lenovo sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonidega.

Bränd Baseus
Nimi EliteJoy Gen2 Type-C 11-pordiline jaoturi adapter
Mudel WKSX030013
Värv Hall
Saadaolevad pordid 3 USB 3.0 porti, 3,5 mm helipesa, USB-C andmeedastuseks, USB-C laadimiseks, SD-kaardi pesa, TF-kaardi pesa, RJ45, HDMI, VGA
Ühendus USB-C
Andmeedastuskiirus (USB 3.0, USB-C) Kuni 500 MB/s
Laadimisvõimsus (USB-C PD) 100W max.
Video eraldusvõime (HDMI) 4K @ 30 Hz max.
Video eraldusvõime (VGA) 1080p @ 60Hz
Andmeedastuskiirus (SD/TF-kaardi pesad) Kuni 104 MB/s
Edastuskiirus (RJ45) Kuni 1000 Mbit/s
Kõrvaklappide/kõlari ühenduvus Jah (3,5 mm heliport)
PD sisend 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/5A
USB väljund 5V/0,9A
Toetatud operatsioonisüsteemid Windows, Mac OS, Linux
Materjal Alumiiniumisulam + silikoon
Kaal u. 267 g
Mõõtmed 58x280mm
Kaabli pikkus 250 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles