Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HUB 10in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, heli (roosikuldne)

HUB 10in1 dokkimisjaam Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, heli (roosikuldne)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459537
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, heli (Rose Gold), 10-ühes dokkimisjaama jaotur

Orico PW11-10P-RG-EP dokkimisjaamaga saate hõlpsalt oma arvuti võimalusi laiendada. Seadmel on kuni 10 porti – 3 USB-A porti, 1 3,5 mm helipesa, 1 SD-kaardi pesa, 1 TF-kaardi pesa, 1 HDMI-port, 1 VGA-port, 1 Etherneti port ja 1 USB-C-port. See funktsionaalne jaotur võimaldab teil faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps ja toetab 100 W PD kiirlaadimist. Samuti toetab see 4K video eraldusvõimet.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Ärge muretsege, et jaam läheb liiga kuumaks. Saate nautida selle tõhusat jõudlust isegi siis, kui ühendate sellega rohkem seadmeid! Toode on ka väga kerge ja mugav - vajadusel saad selle lihtsalt tööle, komandeeringusse või ülikooli kaasa võtta. Sellele leiad hõlpsasti koha rahakotis, seljakotis või sülearvutikotis!

Fantastiline pildikvaliteet

Kas plaanite näidata sõpradele fotosid oma puhkusest? Kas peate tööl ettekannet tegema? Või äkki soovite vaadata filmi suurelt ekraanilt? Pole probleemi – lihtsalt ühendage sülearvuti teleri või projektoriga, kasutades jaama HDMI-porti. Seade suudab kuvada 4K/60Hz, 4K/30Hz, 2K/60Hz ja 1080p/120Hz. Nii ei jää ükski detail märkamata!

Kiire failiedastus

Nüüd saate faile seadmete vahel veelgi kiiremini edastada. Orico dokkimisjaam on varustatud 3 USB 3.0 pordiga, mis tagavad ligikaudu 420 MB/s andmeedastuskiiruse. See tähendab, et 1 GB andmeedastus võtab aega vaid umbes 3 sekundit! Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni vajalikud fotod või videod sihtkohta jõuavad.

Kiire Interneti-ühendus

Oricoga saab ka mugavamalt internetis surfata. Jaama Etherneti port toetab kiirust kuni 10/100/1000 Mbps, pakkudes äärmiselt kiiret ja stabiilset ühendust. Unustage viivitused ja lehtede laadimine, mille laadimine võtab liiga kaua aega! Nüüd saate katkestusteta sotsiaalvõrgustikke sirvida, töötada, YouTube'i videoid vaadata ja isegi mänge mängida!

Kiire laadimine

Varustage oma sülearvuti pideva toiteallikaga ja ärge muretsege selle pärast, et see saab kõige ebasobivamal hetkel tühjaks. Jaama USB-C-port toetab 100 W PD-kiirlaadimist – lihtsalt ühendage toiteadapter (ei ole kaasas) ja võite olla kindel, et teie seadmel ei saa mahl tühjaks! Näiteks saate jaoturi abil laadida 13-tollise MacBook Pro umbes 1,5 tunniga ja 13-tollise MacBooki umbes 2 tunniga.

Kasutage mälukaarte

Orico dokkimisjaam pakub ka 2 mälukaardi pesa – TF ja SD. Seetõttu on see ideaalne valik graafilistele disaineritele, filmitoimetajatele ja veebiarendajatele. Seade tagab muljetavaldava lugemis- ja kirjutamiskiiruse – see vastab ka kõige nõudlikuma looja ootustele. Te ei pea enam liiga kaua ootama, et vajalikud failid oleksid soovitud kohas!

Lai ühilduvus

See praktiline jaotur töötab laitmatult Windowsi, Linuxi, Mac OS-i ja Androidi operatsioonisüsteemidega. Saate seda edukalt kasutada näiteks hiire, klaviatuuri või USB-draivi ühendamiseks sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoniga. Seade ühildub ka Apple M1 ja M2-ga. Võimalused on peaaegu lõputud! Märkus. Teie telefon ja tahvelarvuti peavad toetama OTG-funktsiooni.

Kõrvaklappide ühendamise võimalus.

Teie nutitelefonil või tahvelarvutil pole minipistikupesa? Ära jäta kasutamata võimalust kasutada juhtmega kõrvaklappe! Jaotur on varustatud 3,5 mm helipistikuga, mis toetab Hi-Fi väljundit. See võimaldab nautida kvaliteetset heli kõikjal – kodus, tööl või kohvikus. Ühendage kõrvaklapid jaamaga ja kuulake mugavalt oma lemmiklugusid!

Bränd Oriko
Mudel PW11-10P-RG-EP
Värv Roosa kuld
Sissepääs USB-C
Saadaolevad pordid USB-A x3 (5Gbps), 3,5 mm helipesa x1, SD-kaardi pesa x1, TF-kaardi pesa x1, HDMI x1 (4K/30Hz), 1x VGA, 1x Ethernet, 1x USB-C (PD 100 W)
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Mõõtmed 132x44,4x17 mm
Kaabli pikkus 0,2 m
Toetatud süsteemid Windows, Linux, Mac OS, Android

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles