Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hub 10in1 Baseus Metal Gleam II seeria, USB-C kuni 1xHDMI, USB-A (10 Gbps), USC-C, 2xUSB-A, Ethernet RJ45, SD/TF-kaart, minipistik 3,5 mm, USB-C(PD)

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1610542
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

10-ühes jaotur Baseus Metal Gleam II seeria, USB-C - 1xHDMI, USB-A (10 Gbps), USB-C, 2xUSB-A, Ethernet RJ45, SD/TF-kaart, 3,5 mm minipistik, USB-C( PD)

Baseus Metal Gleam Series II on võimas jaotur, mis võimaldab mitte ainult kuvada projektoris dokumente, edastada andmeid kiirusega 10 Gbps, kuulata muusikat, vaid ka laadida telefoni või sülearvutit 100 W võimsusega. Täiustatud BCT (Baseus Cooling Technology) tagab seadme igakülgse jahutamise ja laadimise ohutuse. USB-C ja USB-A pordid on kohandatud teise põlvkonna USB3.2 tehnoloogiale, mis tagab kiire andmeedastuse. Lisaks vähendate jaoturit kasutades 2,4G ribalaiuse kasutamist, mis võib paljude seadmete kasutamisel põhjustada häireid. Traadiga ühendus jaoturi kaudu tagab stabiilse ühenduse ja andmeedastuse. Jaotur ühildub Windowsi, Vista, Apple OS-i ja Linuxiga.

Fantastiline kvaliteediga ekraan

4K@60Hz on kvaliteet, millega saate Baseus Metal Gleam Series II jaoturi HDMI-pordi kaudu kuvada dokumente või sülearvuti ekraani. Kristallselged pildid ja erksad värvid tagavad, et aruannete ja muude dokumentide üksikasjad on selged ja teie esitlus sujub.

Arukas pordituvastus

Jaoturil on valgusindikaator, mis teavitab seadme olekust. Indikaator vilgub andmeedastuse ja laadimise ajal ning jääb põlema, kui kõik pordid on hõivatud ja ekraani ülekandmise funktsioon on kasutusel.

Privaatsusprobleem

Baseus Metal Gleam Series II on varustatud ekraaniedastuse funktsiooniga, mis võimaldab teil edastada teavet ühelt ekraanilt teisele. Andmete turvalisuse tagamiseks on seadmel nupp, mida vajutades lülitatakse ekraanid välja, ilma et peaks jaoturit välja lülitama.

Kiire andmeedastus

USB-C ja USB-A pordid ühilduvad USB3.2 Gen 2 standarditega ja pakuvad edastuskiirust kuni 10 Gbps, et saaksite olulisi faile kiiresti seadmete vahel üle kanda. Iga porti juhib sõltumatu kiip, et vältida edastusviivitust.

Kiire laadimine

USB-C(PD) pordiga saad laadida oma seadmeid 100W sisendiga (85W väljund) – sülearvuti laetakse hetkega! Teie turvalisuse huvides on jaoturil arvukalt kaitseid, näiteks liigse voolu või lühise eest – niipea kui rike tuvastatakse, lülitatakse vool kohe välja. BCT tehnoloogia tagab laadimisel tekkiva soojuse tõhusa hajumise.

Suurepärane ühendus

Kaks USB2.0 porti toetavad seadmete nagu mälupulgad, klaviatuurid, hiired jne ühendamist, tagades stabiilse ja katkematu ühenduse seadmete vahel. Baseus Metal Gleam Series II-ga töötage ärrituseta. 3,5 mm heliport toetab nii kvaliteetset helisisendit kui -väljundit ning sünkroonib heli pildiga. Porti saate ühendada kõrvaklapid, kõlarid või mikrofoni – ühendage kõik vajalik ärikohtumiste läbiviimiseks või perega suhtlemiseks segamatult.

MicroSD ja SD-kaartide samaaegne lugemine

Baseus Metal Gleam Series II on jaotur, mis loeb samaaegselt nii SD- kui ka microSD-kaarte ning võimaldab kiiret salvestamist kiirusega 104Mbps! Jaoturi paljude portide hulgas on ka peidetud port, kuhu jaoturi pistik sisestatakse, kaitstes seda kahjustuste eest.

Paki sisu

Rummu x 1

Bränd Baseus
Mudel BS-OH084
Värv Hall
Materjal Alumiiniumisulam
Kaal 115 g
Mõõtmed 140 x 47 x 12 mm
Kaabli pikkus 9 cm
Ühendused USB-C – 1xHDMI, USB-A (10 Gbps), USC-C, 2xUSB-A, Ethernet RJ45, SD/TF-kaart, 3,5 mm minipistik, USB-C(PD)
HDMI pildikvaliteet 4K @ 60Hz
USB-A edastuskiirus 10 Gbps
USB-C andmeedastuskiirus 100 Gbps
USB-A edastuskiirus 480 Mbit/s
USB-C (PD) laadimisvõimsus 100 W (max)
SD/TF kiirus 104 MB/s
RJ45 kiirus 1000 Mbit/s
Mini Jack 3,5 mm Toetab 96 kHz kõrvaklappe ja mikrofone.
Sissepääs 5V-3A, 9V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Välju 5B-0.
Omadused
Garantiide hindamise kriteeriumid 10
Toode Kaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles