Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Huawei WATCH GT 4 3,63 cm (1,43 tolli) AMOLED 46 mm digitaalne 466 x 466 pikslit must Wi-Fi GPS (satelliit)

  • 247.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82.66 €
Kaubamärgid Huawei
Kauba ID: 1763660
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
HUAWEI WATCH GT 4
Geomeetriline esteetika | Täiesti uus kalorite juhtimine |
Aku kestvus kuni 2 nädalat


Mood ei lõpe kunagi.
Piiride nihutamine tehnoloogia abil.
Ristida, sportida, uurida.
Huawei kantav. Moe edasi.

Vähenenud, vahedega
Selle õhulise ja kerge vormi ning 13% kõrgema ekraani ja korpuse suhtega, mida ääristab õhuke raam, annab see kell teile sobiva istme ja vaate, mida nautida.

Valikus on pimestavad kellaplaadid
Sirvimiseks on üle 25 000 suurepärase kella sihverplaadi, sealhulgas Blooming kella sihver, mis õitseb teie igapäevaste tegevuste andmete kasvades, ja Always On Display kellasinarid, millegi uue kogemiseks piisab jõudehetkest.

Kohandatud kellaplaadid
Looge oma loomingulise poole esitlemiseks kohandatud funktsioonide, stiilide ja värvilahendustega kella sihver või kohandatud vidinaid, et rakenduste vahel sujuvalt vahetada.

Lõpeta kõik 3 sõrmust
Seadke aktiivsusrõngaste 2.0 jaoks igapäevased eesmärgid koos liikumis-, treening- ja seismismõõtudega, et oma tervist minuti haaval liigutada. Kolme rõnga eesmärgi saavutamisel saate medalipreemia.

Can-Do kalorite juhtimine
Uus rakendus Stay Fit6, mida toetab tehnoloogia HUAWEI TruSeen™ 5.5+, aitab teil ühe pilguga jälgida, kui palju kaloreid te tarbite, kasutades kõrgetasemelisi mõõdikuid, nagu reaalajas kalorite tarbimine, aktiivsed kalorid, puhkekalorid ja kaloridefitsiit. .

Treeningu südame löögisageduse jälgimine
Uue ja täiustatud HUAWEI TruSeen™ 5.5+ pulsisagedusega ärge jätke ühtegi lööki vahele ja saate õigeaegseid hääl- või vibratsioonimeeldetuletusi, kui teie pulss kaldub sihttsoonist kõrvale. Pulsikell töötab jätkuvalt hästi ka külma ilmaga.

Täiustatud marsruudi jälgimine
Nutikas satelliidiantenni massiiv suurendab HUAWEI WATCH GT 4 46 mm GNSS-signaalide täpsust 30%,10, et hoida teid õigel teel tänavatel, parkides või elamutes. Nutika fusioonpositsioneerimisalgoritmi abil muutub kell seda täpsemaks, mida rohkem kordi joosta.

Elumärkide jälgija
Kella süsteem HUAWEI TruSeen™ 5.5+ jälgib südame löögisagedust, SpO2-d, und ja stressi täpse täpsusega, hoides teid kogu aeg kursis.

Pulsilaine arütmia analüüs
Püsige oma südame tervisega kursis, saades õigeaegseid hoiatusi võimalike A-fib ja enneaegsete löögiriskide kohta, mida toidab PPG andur.

Magage igal ööl tihedalt
Tõmba südamerahuga heinale tänu HUAWEI TruSleep™ 3.0 jälgimissüsteemile, mis jälgib teie und ja tuvastab une ajal ebanormaalse hingamise.

Erilist tähelepanu naiste tervisele
Vaadake ühe pilguga hinnangulist perioodi, ovulatsiooni ja viljakaid aegu, mis põhinevad kõrgetasemelistel füsioloogilistel andmetel ja sügaval õppimisalgoritmil.

Kuulake piiranguteta
HUAWEI WATCH GT 4 toetab iseseisvat muusika taasesitust. Seadistage telefonirakenduses esitusloendeid ja sobitage need konkreetsete treeningutega – et pääseda mängu ka siis, kui telefon pole käepärast!

Lülitage näputäis sisse
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm peab täislaadimisel vastu vapustavalt 14 päeva ja HUAWEI WATCH GT 4 41 mm 7 päeva.

Laias laastus ühilduv
HUAWEI WATCH GT 4 ühildub nii iOS-i kui ka Androidi telefonidega, et seda oleks lihtsam kasutada.Huawei WATCH GT 4. Ekraani diagonaal: 3,63 cm (1,43"), Kuvatehnoloogia: AMOLED, Ekraani eraldusvõime: 466 x 466 pikslit. Välkmälu: 32 GB. Wi-Fi. GPS (satelliit). Aku maht: 530 mAh. Kaal: 48 g. Riba värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles