Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Huawei WATCH Fit Special Edition 4,17 cm (1,64 tolli) AMOLED 30 mm digitaalne 456 x 280 pikslit puutetundlik roosa GPS (satelliit)

Huawei WATCH Fit Special Edition 4,17 cm (1,64 tolli) AMOLED 30 mm digitaalne 456 x 280 pikslit puutetundlik roosa GPS (satelliit)
Laos
  • 83.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28 €
Kaubamärgid Huawei
Kauba ID: 1763659
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ekraani moodi
Ei kedagi teist

HUAWEI WATCH FIT Special Editionil on kerge, vaid 21 g kere ja ainult 10,7 mm õhuke. Selle suurepärane AMOLED-ekraan üliselge pikslite eraldusvõimega tagab uskumatult kaasahaarava visuaalse kogemuse.

Sobitage oma stiilidega
Tehke oma riietusest täna telefoniga pilt ja teie jaoks luuakse koheselt isikupärastatud stiilis kellanäpp3.

Rohkem valikuid igale maitsele
Valige foto, et muuta see kella sihverplaadiks, või puudutage, et alla laadida mõni 10 000+ kella sihverplaadist. Nüüd on teil alati kuvatavad (AOD) kellaplaadid, mis on alati valmis kiireks pilguks.

Unista magusaid unenägusid
HUAWEI TruSleep™ 3.0

Unetuvastuse täpsust on suurendatud 10%,12 ja saate kontrollida oma une skoori ja mitmemõõtmelist unemõõdikut otse rakenduses HUAWEI WATCH FIT Special Edition. Uus puhkerežiim pakub režiimi Ära sega ja aja seadistamise funktsioone, mis on teie unistustemaa valvur.

Jäädvustage hiilgavaid hetki
HUAWEI TruSport™

HUAWEI TruSport™ teaduslik jooksuprogramm esitleb jooksuvõimeindeksit, mis põhineb mitmemõõtmelistel andmetel, sealhulgas ajaloolistel jooksupulsi, tempo, distantsi ja sageduse andmetel, et hinnata teie jooksuvõimet, samuti pakkuda treeningkoormust, taastumisaega, VO2Max andmeid ja soovitusi. muuta oma edusammud tõhusaks ja nähtavaks.

Sisseehitatud GPS
Sisseehitatud GPS suudab teie liikumist täpselt jälgida ilma telefonita. Tänu jooksukiiruse ja distantsi täpsetele mõõtmistele saate Smart Companioniga joosta, et oma jooksueesmärke paremini saavutada.

Uus täiendus,
Sügavam keelekümblus
100+ treeningrežiimi

Korvpalli, jalgpalli, eSpordi ja Padeli uued täiendused koos üle saja treeningrežiimiga, mida saate uurida. Laske HUAWEI WATCH FIT Special Editionil olla teiega kaasas, et avada teie potentsiaal.

Suhtlema
Mugavalt nii nagu saab

HUAWEI WATCH FIT Special Edition toetab sissetulevate kõnede märguandeid ja kõne katkestamist, aga ka kiirvastuseid. Kogege sujuvat suhtlust vaid ühe randmeliigutusega.

Aku, mis läheb sisse
HUAWEI WATCH FIT Special Edition võib vastu pidada kuni 1 päeva viieminutilise kiirlaadimisega ja võimsuseni kõigest 45 minutiga, mis on 30% kiirem. Kui see on täielikult laetud, saab seda kasutada kuni 9 päeva või 6 päeva tavaliste kasutusstsenaariumide korral.Huawei WATCH Fit Special Edition. Ekraani diagonaal: 4,17 cm (1,64"), Ekraani tehnoloogia: AMOLED, Ekraani eraldusvõime: 456 x 280 pikslit, Puuteekraan. GPS (satelliit). Kaal: 21 g. Rihma materjal: Silikoon, Riba värv: Roosa. Installitud operatsioonisüsteem: LiteOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles